Divider
Seraphim
- Член од
- 24 февруари 2005
- Мислења
- 27.337
- Поени од реакции
- 3.062
Така е прикаската бе.Ех народе Македонски на форум сите сме јаки, а во реалноста...
Римуваш аааааа![]()
Јас сум ист и тука и у живо.
Така е прикаската бе.Ех народе Македонски на форум сите сме јаки, а во реалноста...
Римуваш аааааа![]()
ОК ти си исклучок ..........Така е прикаската бе.
ОК ти си исклучок ..........![]()
Зашто вакво натажено лиценце ...
дека и ја не сум исклучок хаххааааЗашто вакво натажено лиценце ...
Ретки сме ние модерните, затоа.Зашто вакво натажено лиценце ...
Сите сме модерни и либерални бе(на јазик и на тастатура) модерна нација и машко и женско се, нема што ............. ама само wannabe ............Ретки сме ние модерните, затоа.
Се зависи од човекот. И мондерната му жена.Сите сме модерни и либерални бе(на јазик и на тастатура) модерна нација и машко и женско се, нема што ............. ама само wannabe ............
Модерни и либерални, невидени демократи, ама со триста предрасуди и стереотипи и сеуште е како ќе каже/кажат тате(и мама), дедо(и баба) ..... а богами и комшиите .......
Модерни парексаланс ...
модерен маж е : да помине со швалерката за рука низ ГТЦ и сите да го видатСите сме модерни и либерални бе(на јазик и на тастатура) модерна нација и машко и женско се, нема што ............. ама само wannabe ............
Модерни и либерални, невидени демократи, ама со триста предрасуди и стереотипи и сеуште е како ќе каже/кажат тате(и мама), дедо(и баба) ..... а богами и комшиите .......
Модерни парексаланс ...
Е сега ти самиот тука си се опиша .............модерен маж е : да помине со швалерката за рука низ ГТЦ и сите да го видат![]()
шо да се сваќа тоа еЕ сега ти самиот тука си се опиша .............
Шала на страна но поентата ми беше додека човек го чита форумов за момент ќе си помисли дека живее во Холандија или во Шведска, една таква демократија, либералност и модернизам...(на форумов) но кога ќе го исклучи компјутерот и кога ќе излезе надвор ќе сфати дека реалноста е сосема поинаква ......... тоа ми беше поентата ........ сфаќаш и самиот ........ поздрав !