- Член од
- 21 мај 2009
- Мислења
- 876
- Поени од реакции
- 466
И сега шо праиме шо жена ми сега зависи финансиски од мене,а?Што треба да ме остави и да си замине бидејки зависи од мене?Ова е најголема глупост што сум ја прочитал до сега.Па и јас финансиски бев зависен од неа кога земаше 3 плати поголеми од мене,па што?Јас на пример, не се плашам колку е тој финансиски јак или слаб. Се плашам да не се доведам во ситуација финансиски да зависам од него. Затоа и не можам, дури и да сакам, денес да основам свое семејство. Ќе треба да зависам од него, а тоа не го сакам, да речеме дека ми е најлош кошмар.
А башка, со љубов деца не се хранат. Не е битно да има многу. Битно е да знае да се запоти и да ги нахрани децата. Истото важи и за мене.
И каква ти е оваа глупост, ти да работиш а таа да седи на кафе? Еве, што пресконуваш, ти објаснувам дека во мене нема да најдеш ,,вистински, патријархални морални традиционални и останати дебилни вредности,, ама сепак не дозволувам ни од татко ми да зависам, а не од некој друг.
Понатака, не си прв со овие глупости ,,носење тросед по скали,,. ВО канал не си секој ден. И што ти кажува дека таа не може со тебе таму? Или мислиш дека девојките не се способни за во канал?
Никогаш не сум рекла тоа е машка работа. Работа е работа, а се можам да работа. Ако не знам, објасни ми, ќе се потрудам и ќе научам. Па не во канал, кај сакаш стави ме, ќе научам.
Значи на крајот се е до парите,така?Па ке ви биде срам да барате за улошки,па за гаки,па за кафе,итн....Ооооо боже боже,па не и даваш 100денари да си купи сендвич.Се знае парите се на куп,и се води есап....