S
smart ass
Гостин
не верувам дека модерната жена се плаши од брак,туку економската состојба е таква моментално,инаку за фобија од брак имаат и мажи и жени
Прво, бракови како тие од твојата дефиниција нема. Иако би требало да се такви - нема.Затоа што бракот е саможртва, несебично и искрено давање на љубов, помош, разбирање, подршка, заедничарење....понекогаш и без возврат....
ДА, несебично и искрено давање и заедничарење, а модерниот човек (а не само жената), станува се посебичен и егоцентричен (self-centered).
Детски памет ништо поинакво не би напишал. Туку, што правиме со тие модерни жени кои иако немаат брачен партнер, сепак се решаваат да имаат дете?Зато што мисли дека е убава,и кога ке биде бремене ѓомти ке се погрди..:pos2::pos2::pos2:
Ако детето е од банка и вештачки оплодена дотичната ок...ама ако за свои потреби и стравот да не остане сама во стари и дртави години притоа искористувајки го партнерот, тогаш имам друг епитет за таквите.Туку, што правиме со тие модерни жени кои иако немаат брачен партнер, сепак се решаваат да имаат дете?
Мислев на првиот пример. Значи, не успева да најде некој со кого може да стапи во брак, а сака дете и ете се решава на тоа, додека го чека или бара принцот или коњот, шодае. Во тој случај, ме интересира што ќе ми одговори малотоАко детето е од банка и вештачки оплодена дотичната ок...ама ако за свои потреби и стравот да не остане сама во стари и дртави години притоа искористувајки го партнерот, тогаш имам друг епитет за таквите.
Аха, и ти очекуваш одговор од него?Мислев на првиот пример. Значи, не успева да најде некој со кого може да стапи во брак, а сака дете и ете се решава на тоа, додека го чека или бара принцот или коњот, шодае. Во тој случај, ме интересира што ќе ми одговори малото
Фала мамо што си ме родила!Мислев на првиот пример. Значи, не успева да најде некој со кого може да стапи во брак, а сака дете и ете се решава на тоа, додека го чека или бара принцот или коњот, шодае. Во тој случај, ме интересира што ќе ми одговори малото
Oва ќе беше доволно, нели!Фала мамо што си ме родила!
Те сакам многу.
Демек само така може едно дете да живее без татко?Фала мамо што си ме родила!
Те сакам многу.
Ми недостига татко,ама ти си ми се
:pos2::pos2:Зашто микроскопско???Oва ќе беше доволно, нели!
Важно те родила, не си останал издркотина на чаршав. Или микроскопско лањо на улошка!