- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 22.300
- Поени од реакции
- 38.414
...па за кој синдикат зборувам? за шумарство па сум оф топик? што сум ти јас крива сега што си во администрација како соработник!? во здравството не спаѓа и нејзина синдикална организација?Бјонс душо, темата е здравство а не за синдикати.Бјонс душо, држи се за темите со здравје, оти немаш знаење за работата на синдикалните организации.......и..
Бијонс душо, не е финтата ти да членуваш своеволно во кој сакаш синдикат, ниту некој би те одбил да му ја полниш сметката од чланарина, НАЈбитно е тој синдикат да биде репрезентативен, да има право да седне на преговарачка маса со власта.
... јас немам знаење за работата за синдикални организации?

...почна и ти како некои членови на форумов... изгледа заразно е... иди во ординација иди во играчница, а ти, разбира се секаде со сеопфатното знаење

...ти ги читаш извадоците што ги поставив од Статутот на самостоен синдикат за здравство, фармација и социјална заштита на РМ или мислиш ова е времето на Тито, па сите сите членови исто? па седна- д-р Љубиша се избори за покачување на платата на здравствени работници оти сите ќе побегнат од болниците нема да има здравствен кадар поради ниските плати
...проблем е правникот и економистот во болницата, ако си оди или докторот и сестрата??!

Последно уредено: