- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 21.593
- Поени од реакции
- 37.521
...па за кој синдикат зборувам? за шумарство па сум оф топик? што сум ти јас крива сега што си во администрација како соработник!? во здравството не спаѓа и нејзина синдикална организација?Бјонс душо, темата е здравство а не за синдикати.Бјонс душо, држи се за темите со здравје, оти немаш знаење за работата на синдикалните организации.......и..
Бијонс душо, не е финтата ти да членуваш своеволно во кој сакаш синдикат, ниту некој би те одбил да му ја полниш сметката од чланарина, НАЈбитно е тој синдикат да биде репрезентативен, да има право да седне на преговарачка маса со власта.
... јас немам знаење за работата за синдикални организации? ...а бев таму кога дојдоа тоа од твојот екс клинички синдикат
...почна и ти како некои членови на форумов... изгледа заразно е... иди во ординација иди во играчница, а ти, разбира се секаде со сеопфатното знаење а немате објаснување веднаш „ниски“ е добро де ќе идам во „здравје“ оти не знам ништо друго, а ти каде би одела, во која тема си силна ? има тема за администрација? (не прави го тоа што не сакаш да ти го прават тебе)
...ти ги читаш извадоците што ги поставив од Статутот на самостоен синдикат за здравство, фармација и социјална заштита на РМ или мислиш ова е времето на Тито, па сите сите членови исто? па седна- д-р Љубиша се избори за покачување на платата на здравствени работници оти сите ќе побегнат од болниците нема да има здравствен кадар поради ниските плати
...проблем е правникот и економистот во болницата, ако си оди или докторот и сестрата??!
Последно уредено: