Зборувате со самите - себеси!?

• Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување

VIRTUAL

knowledge is power
Член од
4 мај 2006
Мислења
327
Поени од реакции
2
HMMmmmmmmmmmmmmmmmm KAKO sto rekov ME , MYSELF and I

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
стално се карам самиот со себе:lud:

Член од
1 мај 2006
Мислења
371
Поени од реакции
2
Pa mozam da recam deka cesto mi sedesava da se karam samata sebe da si kazvam da se prasvam i sama da si odgovaram, a posle i da se pagam od smeja:pos::pos::pos:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Често си правам муабет сама со себе, најчесто се расправам сама. Ако некаде тргнам, па ми текне дека требало на друга страна да одам, знам и гласно да си кажам што мајка барам таму. Кога нешто ќе згрешам ми се случува во себе да си се искарам, а се случува и на глас.
На работа ми се случува да си зборувам, а муштерија да ме праша што сум му рекла и да си одговорам: „Ништо, си прам муабет сама“:icon_lol: и ќе си се насмеам. Некогаш непријатно ми паѓа и само срамежливо ќе си се насмеам.

Имам приметено некои луѓе несвесно си ја отвораат устата и си прават муабет без глас.

Slatka_Mala

devoid of concept
Член од
15 февруари 2006
Мислења
477
Поени од реакции
11
И јас порано почесто - обично кога ќе се вратам дома после школо и си замислував некоја професија и си ја глумев таа и си зборуев па и си го мењав гласот - крајно забегано, не? :wink:
и сеа си зборувам, ама не така цели филмови, туку например ме опфаќаат некои забегани мисли и знам да си речам гласно: Доста! или кога сум тажна обично сакам на глас да си кажам шо ми е - обично пред огледало, хихихи...а и кога плачам многу сакам да зборувам сама со себеси...
а по улица не - може само да искоментирам нешто а не цели монолози или па да почнам да си пеам...абе како и секој човек, ма да ми паѓа малку непријатно кога ќе ме забележи некој :icon_redf

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Ментално не ментално..го праам..за некои ситуации шо не знам како да реагирам или коа нешто се мислам ептен често ми се случува да си зборам и да се заборавам да почнам на глас...по улица глеам да се воздржам ама знам да забегам па после се чудам зашо ќе ме заглеа некој бледо:lud:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Се случува понекогаш да си зборувам сама,ама во стил-Како можев еј...или Леле која глупача си...значи повеќе му доаѓа како карање или пофалување на себеси,а не разговарање :pipi:

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Ехее не да си зборам, стално си праам моабет сама со себе, а се дешава и да си пеам, зошто во живо е штетно за ушните тапанчиња:icon_lol:

B

BushMan

Гостин
CopyOfDeath напиша:
стално се карам самиот со себе:lud:
Еми старите баби и дедовци си прават мабет сами со себе.
Никогаш не сум си правел мабет сам со себе.

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
за мене тоа е мн нормално си се кара самиот себеси ништо чудно зашто и јас тоа го правам и ич не ми е гајле другите што ќе речат

Член од
10 мај 2006
Мислења
92
Поени од реакции
6
ac|d напиша:
за мене тоа е мн нормално си се кара самиот себеси ништо чудно зашто и јас тоа го правам и ич не ми е гајле другите што ќе речат
Се согласувам, си имам префрлувано на себеси многу пати..И на глас.. Ама никогаш не муабетам сам со себе...

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Every.time. Нонстоп се караме.

Ќути бре.

Се караме бе шо.

Абе доста лажеш народ.

Абе одјеби веќе еднаш!

*ахем* *кашл кашл*

Кога збориш со самата/самиот себе, верувај, ќе откриеш многу работи за севе кој досега ни на памет ни би ти дошле. плус, добар начин е да расчистиш со сопствени проблеми. Понекогаш, најдобар совет можеш да си дадеш самиот себе.

Мари

...
Член од
31 декември 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
0
Јас скоро никогаш не зборам сама со себе..Обично ако размислувам размислувам во себе..Можда ке ми се деси 2 пати во 2 години да си зборам сама со себе...

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
paaa mi se desava samo koga kje zaebam stvar nekad pa onaka so prais we mileno ili da trgnam negde pa da si recam kaj idam pa jas navaka inace mnogu retko si zboram sama so sewe :)

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Обично се расправам, или се карам најчесто со новинарите на ТВ-Вести,или на некоја глупа емисија! :)
Сама со себе, разговарам исклучиво кога сум бесна на себе,па се случува во недостаток на доброволец,така солидно да се извреѓам, милина да ти е да ме слушаш! :):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom