Зборувате со самите - себеси!?

• Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
sobeno koga igram nesto na kompjuter pa si vikam lele kolku sum dobar ili lele kolku sum glup.

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Секогаш и најчесто се карам сама со себе...а гласно знам да се испцујам.:kez:

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
ponekogas, samo koga ke treba da napravam nesto a se dvoumam... i ke zemam ko demek si se ubeduvam samata da go napravam Toa

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
ohohohohoooooo i toa kako....koa ke se raspricam,razvikam....pa luge mi se cudat po ulici.....si mislat ovaa nekoja mentalna e

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
И јас сега последно време си се приметив,така полугласно си размислувам,си правам муабет,само добро е што нема многу луѓе околу мене во тие моменти!!!

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Јас комуникацијата со самиот себе ја издигнаф на едно друго ниво.....
На ниво каде што зборовите не се доволни.......
Така да, тешко да ме начекате на улица како си зборам со самиот себе.....:pipi:

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
знам и тоа не многу ретко да го однесам комп у 300 пм :icon_lol: :icon_lol:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Понекоаш се обидувам да напраам корисен муабет со себеси ама ретко успева.
И бтњ, пцуење, фалење, коментирање у себе не спаѓа во насловот на темата бре аман.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
пцуење на компјутерот, и одредени предмети кои во моментот не ми го прават баш меракот се случува многу често. Зесто се случува и некогаш моите мисли и гласно да си ги кажам, ама секогаш се обидувам тоа да не го правам во јавност, не ради друго, на другите би им било непријатно и би им делувало вознемирувачки.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
aha..zboruvam samata so sebe:ponekogas zboram tivko vo sebe,koga ne sakam nikoj da me slusne!Koga sum sigurna deka nikoj nema da me slusne,si zboram na glas,duri i ponekogas vikam!
Najcesto zboram samata so sebe koga mi e epten ubavo ili epten loso!Koga placam,isto taka!
Mislam deka toa mi pomaga da nadminam nekoi raboti i da se vratam vo normalen kolosek!
Cesto sebesi si go kazuvam ona sto sakam da mu go kazam NEMU,a toj mi e tolku nedostizno daleku!.....

glufce

French Toast
Член од
15 јануари 2006
Мислења
827
Поени од реакции
8
Си зборам сама со себе коа ми е досадно..... само шо уста отварам и праам фацки исто кога зборам а глас не испуштам.....

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Па тоа си е нормална работа, размислување на глас.

Ми се дешава и мене на глас да си размислувам... „чекај ваму ќе идам” „еј не бе вака” „ај у курац шо напраив” „ај ќе јадам” „еее ми се јаде, ама ме мрзи” :) :)

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
I jas si zboruvam sama so sebi i toa najcesto si zboruvam koga sum nesto iznervirana e togas si kazuvam se i sesto, se sto mi lezi na srce si kazuvam.Cesto mi se ima sluceno i koga odam po ulica sama da si zboruvam i lugeto sigurno si vikat ovaa e mentalno ubolena a da znaat oni kakvi maki me macat mene....:)

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Да!Кога се критикувам самата себе во стилот на „Како можеш да бидеш толку глупа„„Ама ако утре пак направи го истото„„Така и ти треба„А понекогаш и добро се искарувам и тоа на глас.:kez:Ко мајка ми да си ја слушам кога ме караше:kez:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
Хммм... досега не сум се фатила да разговарам сама со себе...
Освен вообичаено пред PC ако се нервирам за нешто или ако е вклучен TV знам да и префрлам на водителката или некои од спикерите што ме нервираат... ама тоа ретко се случува.

Kajgana Shop

На врв Bottom