на глас не, ама во себе си иам дебата развиено...доста често размислувам дур идам негде, дур шетам ,аама не размислувам на глас, некад пеам на глас, ама пазам да нема никој околу мене
Многу често зборувам сама со себе, но никогаш на глас. Како да има две личности во мене и едната ми вели едно а другата друго Кога разговарам самата со себе најчесто се критикувам
Гласно некогаш неколку пати, сама си одговарам на прашањата, позитивни одговори секад, така си се тешам, а знам дека тоа не е реалноста!
А внатре, па да нормално, најчесто кога се карам!
Eeeee колку пати така си имам зборувано (не на глас ама некогаш и то се дешават)... пак особено ако сум сама и ако одам по улица...па дури и се исклучувам на моменти (дур не се залепам во некоја кола ) а и дома така многу пати знам да си се расправам со другата во мене... јас викам едно.... таа ми викат друго и никако да се разберам... и после ќе се чудам зш имам хаос во глава :nervoza:
Paaaa redovno komunicirame jas i jas,najcesto si se karam za nesto sto ke utnam ili pak si praam planovi.Na glas samo po nekoj zbor koa sum sama po doma,a na ulica fala bogu ne hehe,cesto sme u konflikt jas i jas pa cesto znaeme i da ne praime muabet izvesen period.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.