Зборувате со самите - себеси!?

• Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
На улица кога шеткам, никогаш не ми се случило да зборам на глас. Но сум забележал други луѓе кога ќе поминам покрај нив да си зборат сами со себе... :) :)

Член од
12 март 2006
Мислења
354
Поени од реакции
1
Jas stalno si razmilsuvam za neso ama nikogas na glas. soznam nekako cudno mi e sam so sebe da si zborvis

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Да често пати и многу ми се смеат другарите тоа најчесто го правам кога сум крајно изнервиран

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Глеам ја скоро сите си се карате со себеси...треба да снимите 2 дел Me, Myself, and I:pos: :pos:
Јас не сум по карањето сам себе, скоро и да ми се нема случено.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Си зборувам понекогаш сам со себеси

Член од
1 мај 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
на глас не, ама во себе си иам дебата развиено...доста често размислувам дур идам негде, дур шетам ,аама не размислувам на глас, некад пеам на глас, ама пазам да нема никој околу мене

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Mnogupati si zboruvam so sebesi, skoro sekogas si se karam. :helou:

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Многу често зборувам сама со себе, но никогаш на глас. Како да има две личности во мене и едната ми вели едно а другата друго :) Кога разговарам самата со себе најчесто се критикувам:toe:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Зборувам со себеси кога правам план било на некоја игра (стратегија), или план за излез и прошетка (кога се шетам сам).

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
Многу често си зборам со себе ради само контрола,посо сум многу изблувлив:)

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Гласно некогаш неколку пати, сама си одговарам на прашањата, позитивни одговори секад, така си се тешам, а знам дека тоа не е реалноста!
А внатре, па да нормално, најчесто кога се карам!

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
па, да. се дешава ова. ама не на глас, во себе си праам монолог. некад се дешава и на глас, ама ретко.

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Eeeee колку пати така си имам зборувано (не на глас ама некогаш и то се дешават)... пак особено ако сум сама и ако одам по улица...па дури и се исклучувам на моменти (дур не се залепам во некоја кола :pos: ) а и дома така многу пати знам да си се расправам со другата во мене... јас викам едно.... таа ми викат друго и никако да се разберам... и после ќе се чудам зш имам хаос во глава :nervoza:

N

NeMiRnA

Гостин
Paaaa redovno komunicirame jas i jas,najcesto si se karam za nesto sto ke utnam ili pak si praam planovi.Na glas samo po nekoj zbor koa sum sama po doma,a na ulica fala bogu ne hehe,cesto sme u konflikt jas i jas pa cesto znaeme i da ne praime muabet izvesen period.

Kajgana Shop

На врв Bottom