Зборувате со самите - себеси!?

• Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување
Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Море се заборавам и си цепам на глас, поготово дури пешачам сам некаде. Претежно го правам муабетот што допрва треба да се случи, таму кај што одам. Ми се има до сега 4-5 пати, си одам така, и почнува некој да ми се смеј од страна, си вика будала е овај. :D

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Си правам али скаран сум со себе, озбилно. Веќе две години секој разговор ни е конфликт на интереси. Совест и свест.

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
Понекогаш знам и да си кажам по некое зборче, а пасија ми се погрдните. Сум си мавал и по некој шамар, сум се казнувал физички, но сепак нема ништо поболно од збор-два, расправија кога ќе си упатам кога ептен сум ја зезнал работата, поболно е кога се слушам самиот себе отколку било кого...а тоа што си го мразам гласот дополнително ме казнува.
Ретко разговарам со себе кога ми е досадно, обично или кога сум хепи.

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Кога правам некоја глупост... сам се прашувам: ‘‘Што правеш?‘‘

одговор не давам :)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Не..иначе ако ми падне нешто скршам згрешам почнувам да се карам и пцујам самиот себе иначе да си муабетам не..

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Често ми се случува но не на глас... На глас само доколку утнам нешто и навистина се изнервирам тогаш почнувам самиот на себе да си викам. Многу лоша мана е ова бидејќи имам гледано од страна како останатите зборуваат сами со себе и искрено многу е тапа :)

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Во последно време премногу, дури и кога одам по улица и гласно размислувам како некој ретардиран.

:sramezliv:

Kajgana Shop

На врв Bottom