Gandradelic
Banderash
- Член од
- 31 март 2014
- Мислења
- 1.297
- Поени од реакции
- 782
По срање бургер не сум јадел .. еднаш јадев од Стоилко и ќе повратев, 102% соја...
Сакам само да кажам дека не ми е жал.
Сакам само да кажам дека не ми е жал.
Не се сендвичари, многу повеќе од сендвичари сежално за вработените, ама па да сечам вени за сендвичара? што ви е?
Еден цитат на Маршал од HIMYMНе се сендвичари, многу повеќе од сендвичари се
Ќе го праат, имаше на вести.Море ај шо го срушија „Чичко Стоилко“, ај шо ќе ставаат барок на ЕВН, ама ако и ГТЦ го напраат во барок...
Баш убаво...Ќе го праат, имаше на вести.
Традиција не се прави од некакви скапаници како Чичко Стоилко или фарбачот на јакни Кенан.Паметните народи од ваквите места создаваат традиција.
А овде дојде некое лудо време на новокомпонирана историја (заради која ни ја потценуваат и реалната) и на малку изменета изрека на еден луд крал којшто велел „После мене потоп“, е овде сега друг луд крал вели „Пред мене потоп“ или со др зборови „Од мене почнува сѐ, па и историјата“.
Не смее на еден град да му се одземаат обележјата туку-така, не можете да му ја земете душата и со слама да го наполните, како страшило... Не е до сендвичарата, не е за сендвичите, едно чудо објекти ги снемува како да не биле, како од сликите на Сталин што ги снемувало државните непријатели...
p.s. Колку ли сум јас стара кога памтам дека како ептен ептен мала во Беко се имам клацкано на оние коњчиња со паричка што работеа...
Е не, се прави со барокни фасади и барокни киосци...Традиција не се прави од некакви скапаници како Чичко Стоилко или фарбачот на јакни Кенан.