Последен пат кога јадев таму, хамбургерите беа 60 денари, а тостовите 30Може не купував којзнае колку во Стоилко последниве години, ама затоа стандардно барем два пати неделно јадев нешто од Нино или земав од мекиците од втората трафика
Со нивното рушење во центарот на градот не можеш да најдеш ништо за поефтини (т.е. нормални) цени.
Хамбургер секаде по 130 денари, тост по 80 (во Нино беше 55), во продавнициве како Вегера цените се уби боже, еден геврек да сакаш да земеш треба 25 денари да јадеш. Обични кроасани (кои патем се скоро празни) се по 50 денари. Бурекот уште малце и 100 денари ќе затера како тргнала работата. Уште пиците скапани останаа, 2 за 70 што се продаваат
Му удрив завршно сефте на Нино пред некој ден (појма немав дека ќе ги рушат), купив хамбургер после којзнае колку време од било која сендвичара (воглавно тост и пирошки јадев) за да се потсетам на старите денови кога во основно топевме мини бургери во Нино.
Знам колку тешко им паѓа на семејствава на вработените. Особено што едната ја знам бидејќи и е мајка на една моја другарка (повредна жена амин). И така одвај крпеа, уште ова им фалеше
Нино очекувам да отворат продавница на друго место, за другиве не сум баш сигурен.
И не треба,пошто за мал прст неможеш да му се фатиш..[DOUBLEPOST=1402930564][/DOUBLEPOST]Ејјј, леле Цитро сум го цитирал бре, не видов.... Сум нашол кого да цитирам
Поарни 100% Ти па знаеш какви имаме.си видел или лупаш само? у куманово поарни гледам имате
Не ни сакамИ не треба,пошто за мал прст неможеш да му се фатиш..[DOUBLEPOST=1402930564][/DOUBLEPOST]
Поарни 100% Ти па знаеш какви имаме.
Хабургерите беа 60 пред 10 години Постепено стигна нивната цена до 80. Тостовите не паметам дека биле 30 некогаш, освен ако си јадел мали тостови Беа 50, после ги покачија на 55. Во нино имаше многу видови на сендвичи, и цените горе-доле беа пристојни.Последен пат кога јадев таму, хамбургерите беа 60 денари, а тостовите 30
У шутка имаш за 45 денара хамбургер топ се !Последен пат кога јадев таму, хамбургерите беа 60 денари, а тостовите 30
НАМА, Штип?пред 30 год стоилко беше ПОИМ за добра плескавица. сум се убивал од јадење таму. али во последните 15+ год не е тоа што беше, така да не се ни сеќавам кога последен пат сум јадел таму. како симбол ќе ми недостасува, али како место од кај би купил сенвич нема. за 5 год децата нема ни да знаат за тоа култно место и ќе се чудат кога ќе му речеш да се најдеме кај чичко стоилко, а тоа ќе ти каже па што не кажеш кај портата.
ај едно прашање, дали знаете каде е НАМА? кој објект и што значи тоа НАМА?
П.С. АНЧО, немој случајно да си кажал ти
НАМА ако не се лажам е стоковна куќа (НАроден МАгазин)...Типо...сити галери...пред 30 год стоилко беше ПОИМ за добра плескавица. сум се убивал од јадење таму. али во последните 15+ год не е тоа што беше, така да не се ни сеќавам кога последен пат сум јадел таму. како симбол ќе ми недостасува, али како место од кај би купил сенвич нема. за 5 год децата нема ни да знаат за тоа култно место и ќе се чудат кога ќе му речеш да се најдеме кај чичко стоилко, а тоа ќе ти каже па што не кажеш кај портата.
ај едно прашање, дали знаете каде е НАМА? кој објект и што значи тоа НАМА?
Можда ти одговориле. НАМА колку што ми е познато е кратенка за НАроден МАгацин. Имаше се и сешто роба. сега гледам и брутус пишал исто.ај едно прашање, дали знаете каде е НАМА? кој објект и што значи тоа НАМА?