Постои 7ца де, постои Попе, постои КингБургер.Сега ќе нема кај да купувам хамбургери
Постои 7ца де, постои Попе, постои КингБургер.Сега ќе нема кај да купувам хамбургери
Од набројаниве едната боледува од малигна болест, другата во катанци.Постои 7ца де, постои Попе, постои КингБургер.
Се тече , се се менува - Хераклитчичко стоилко постоел од пред 30 години на истото место и сеа на некој му текнало да ги трга времените објекти... хах - патетично
Се тече се се менува навиките не.Се тече , се се менува - Хераклит
И навиките се менуваат , само време треба за тоаСе тече се се менува навиките не.
Ти не си од Скопје претпоставувам...Сега ќе нема кај да купувам хамбургери
Епа затоа од McDonald's ќе си јадеш, ниту болести ни ништо.Од набројаниве едната боледува од малигна болест, другата во катанци.
Мислиш дека нема? имало и таму труење со храна, не толку често но да. А да не збориме за нивото на канцерогеност.Епа затоа од McDonald's ќе си јадеш, ниту болести ни ништо.
Па другар не се исплати од таму, поарно земи слама или трева да јадеш одколку од таму!Епа затоа од McDonald's ќе си јадеш, ниту болести ни ништо.
Грешиш во врска со зградата "дух". Таа е споменик од социјализмот.Е, и?
Па ваква зграда како што ги опиша објектите во Прилеп имаш точно во строг центар, дух зградата во која цигани живеат и уринираат и што не прават па никој ништо не презема со таа зграда, тешко тие што живеат одоколу и трпат вакви работи. Не е тоа погадно, што мислиш?
Џабе толку пишување за ништо. Не можам на моите деца да им докажувам со слики што значел чичко Стоилко, на „љубов“, на плочник и многу други работи кои ги наброја и се дел од детството кое го поминав во градов. Нема да сфатат, исто како што гледам повеќето што не се од Скопје не можат да го сфатат сево ова. Исто како што мајка ми и татко ми и баба ми и дедо ми не можат да ми докажат што им значеле некои други места за нив.