За што најчесто се расправате по дома?

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
За глупости, ама кој може да ги сфати, оние моине. Обично ми се мешаат во работи кај што не треба да се мешаат, па морам да ги ..."корегирам".

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ја дома се расправам со најпаметниот човек на планетата. Баба ми. Мисли дека е експерт во се и сешто и никако да и докажеш. Инатџика и најчесто за глупости се расправаме ама ај интересно и е па ја занимавам.

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
Ја дома се расправам со најпаметниот човек на планетата. Баба ми. Мисли дека е експерт во се и сешто и никако да и докажеш. Инатџика и најчесто за глупости се расправаме ама ај интересно и е па ја занимавам.
Хахаха и јас со баба ми.Како Тито е сака доживотно да биде по нејзино.Шо ќе прајш,стари луѓе.

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..глупости ..чисти глупости....
мн седиш на пс...ич не работаш....се праеш што сакаш...мисли и на други...зошто дојде толку касно?? ...ааааааааа:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: полудуај...глупости..ама некои се мн смешни така да не се замарам мн више:toe::toe:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
се расправам а знам дека не сум во право...добро сега на пример за појќе џепарлак или излез сум во право:pipi:

DARK3R

Македонец
Член од
14 јули 2007
Мислења
99
Поени од реакции
0
Немој да седиш на компјутер до сабајле и после да го преспиеш цел ден мисли малку дека треба да идеш и на тренинг неколку дена не си бил,немој да пиеш,ни случајно да не си пробал дрога,не е убаво да се носи црна облека уште толку млад... и слични глупости кои ми ги зборат родителите,посебно мајка ми..ауу:kesa::uvo:

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Епаа со мама најчесто се расправам, зш со „тато“ ни муабет не правам, он ќе почне нешто да ме кара, зш толку касно си дојде, зш 24 саата седаш на ком//// ама јас се праам како да не го слушам и сам се чисте. :wink:
А со мама, хццц најчесто се караме за црната облека, незнам шо толку и прече, нонстоп ми буче на главата, сите руби ти се црни си мислаш 70 год си дрн дрн дрн, а и она некој пат го застапува „тато“ оти знаа не го турам на акл. :D

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
затоа што не си ги кревам алиштата после искачање, затоа што се карам со сестра ми....заради тоа и најмногу се расправам

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.731
Поени од реакции
11.602
Заради учење, за што може друго.

Ајде уште 8 дена и ќе почнат маките, и за мене и за моите родители (посебно за мајка ми).

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
..за правење безобразни и лоши работи, за метење на дворот, за губење клучеви.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Немој да седиш на компјутер до сабајле и после да го преспиеш цел ден мисли малку дека треба да идеш и на тренинг неколку дена не си бил,немој да пиеш,ни случајно да не си пробал дрога,не е убаво да се носи црна облека уште толку млад... и слични глупости кои ми ги зборат родителите,посебно мајка ми..ауу:kesa::uvo:
Lol..барем јас сум поштеден од оваа глупост со црната облека:pos: :pos: Немам некои посебни проблеми со моите..освен за учењето понекогаш но не е којзнае што но во последно време не се караме и околу тоа..видоа дека не ми се уче и то:):).
Аа да ќе заборавев.. ми пискат и ми се лутат кога ќе загубам клуч ама и во право се... да го изгубиш клучот од моторот со се резерва......

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.917
Поени од реакции
23.037
ииии уште ли си залепен до компјутерот излези малку де прошети ,
ке прошетам ,,, оти те немаше цела вечер каде беше со кој беше

за тие работи начесто се караме:toe:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
за сее и сечто од а до ш
стани од тај компјутер
полка со тај кредит на мобилнио
итн,итн:kesa:

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
За школо уште малце и пак тупење :tapp: и за јадење :) ај донт лајк манџи

G

GoddessOfRock

Гостин
Колку многу сум бил пред ком. дека не сум излегувала од дома, оти не сум јадела месо( здраво било тоа), оти толку сум била не серионзна и не сум седнувл оволно пред и дасвирам со гитарата сакат( јас свирам 1 4ас на ден) и тие работи... а во последно време се карам дека сакам фотељи во библиотеката а они сакат кау4

Kajgana Shop

На врв Bottom