За што најчесто се расправате по дома?

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
па мама ми вика оти и се гребам цигари и да сум ги намалела,а со сестрами за со да се глеа на тв!

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
за тоа што премногу седам пред пц и за постојаниот неред во мојата соба:icon_lol:

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
за тоа што премногу седам пред пц и за постојаниот неред во мојата соба:icon_lol:

Лелеле еј пола и повеќе постови се расправате дома заради премногу седење пред пц ајде малу опрајте се очи ќе ве болат...

Ние дома се расправаме моментално каде на одмор да кинисаме..

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
За седење пред компјутер и не толку многу, веќе се навикнаа да ме гледаат постојано пред него.
Најчесто за тоа дека седам до 6 саат насабајле и чекам да ги испратам на работа, па да си легнам, потоа кога не сум нешто расположена и ми е мака, се расправам пошто навалуваат да им кажам каков проблем имам, а не ми се зборува на мене па секогаш кога ќе посакаат тие, за оброците храна, ретко сум јадела, многу сум ослабела и сл ситници кои не ме вознемируваат нешто многу, сепак тоа се обични и мали кавги, пререкувања и ништо сериозно.
Ако некогаш претерам со зборови, одредено време се затварам во соба, размислувам и потоа следи извинување нормално.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.871
Поени од реакции
11.565
Кај мене дома е искулирано во секоја смисла, освен што се расправам со мајка ми за ситници глупи и непотребни (зашо не си ги собрал алиштата од тераса? wtf), а со татко ми околу фудбал увек!
Сите тие расправања околу седење пред компјутер, или неприбирање дома со денови, пушење цигари, роварење :pos: итн...ги баталивме пошо они увидоа дека нема ефект да ми кокодакаат нон стоп за тоа, а ја си свиркам цело време :)
Така да ок си е ситуација на ратиште. :helou:

Z

ZeroStyle

Гостин
Јас не се расправам со никој. Си викам само добро. Иначе само мајка ми одвреме-навреме ми збори како сум легнувал сабајле у 7 а станувам у 5 поручек. Ама нема везе. Ќе и речам добро, и си терам :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Јас не се расправам со никој. Си викам само добро. Иначе само мајка ми одвреме-навреме ми збори како сум легнувал сабајле у 7 а станувам у 5 поручек. Ама нема везе. Ќе и речам добро, и си терам :)
пази на што викаш Добро...да не е ко мене што ми се деси...седам пред компјутер мајка ми збори нешто ја добро, добро, добро...се спремив за искачање и се јавува мајка ми и вика “напраи тоа што ти реков? јас викам “што тоа... вика “па нели се согласи вечер нема искачање, треба машината за алишта да испере да седиш дома нешто да не се деси...:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Најчесто за искачањето и киснењето надвор до касно навечер како и киснењето на компјутер до 5 саат сабајле.За несредена соба(за кое веке почнав да се поправам),за караниците и закачките со сестра ми во кои скоро секогаш јас искачам крива,кога треба да завршам некоја домашна задача а мене ме мрзи,за спиењето до 2 попладне и слично.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
пази на што викаш Добро...да не е ко мене што ми се деси...седам пред компјутер мајка ми збори нешто ја добро, добро, добро...се спремив за искачање и се јавува мајка ми и вика “напраи тоа што ти реков? јас викам “што тоа... вика “па нели се согласи вечер нема искачање, треба машината за алишта да испере да седиш дома нешто да не се деси...:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Абе машината сама искључува :pos2::pos2::pos2:

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Najcesto se karam za izleguvanje, za pari deka mnogu sum trosela, za toa so nekad me faka mrza, za ucenje, za toa so ne sum bilo mn mn doma celo vreme sum bila nekade a nikogas ne sum sedela so niv doma...
i bla bla bla za mn raboti no dobro sepak tie mi se roditeli i koa se u pravo za neso si kutam i se izvinuvam no koa ne se e togas se karam no podocna svakam deka ne treba se smiruvam a i oni isto taka i po nekoe vreme si produzuvame dalje...

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Со мајка ми скоро и да не се расправам,а со татко ми само кога ќе почни да ми држи лекции за тоа како треба да си легнувам порано(кај 11) за да се наспијам,оти ако си легнувам постојано кај 2-3-4 сабајле другиот ден ќе спијам до кај 2 па не ќе можам да функционирам како што треба и сл.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Обично со татко ми кога ќе треба колата да ја земам за да одам некаде:nenene::tapp:.

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
за тоа дека сестра ми не сака да избише прашина и еднаш бе да и текне сама а да не ја тераме да среди нешто по домаааааа

Kajgana Shop

На врв Bottom