За што најчесто се расправате по дома?

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Едино за викенд - Мајка ми цитирам - Доста бе со тие фудбали, или ко ќе излагам навечер - Кога ќе си дојдеш? Од кај да знам бе кога ќе си дојдам, и што има врска кога ќе си дојдам.

E*V*I*L~G*I*R*L

>>>uvek tu<<<
Член од
2 декември 2007
Мислења
192
Поени од реакции
5
Се каравме дека во денот само 2саати се вртам дома и вечерта идам и си легнувам ... ама веќе кренаа раце и не се расправаме поќе.

Член од
20 декември 2005
Мислења
179
Поени од реакции
1
Skoro sekogas za gluposti,sreka toa nikogas ne trae dolgo:smir: :toe:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
Дека не ми го вракаат алатот на место и после по цела куќа треба да трчам за да го соберам

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
за учење, искачање и тоа

Член од
18 декември 2007
Мислења
448
Поени од реакции
51
брат ми ми стави ВЕТО за цигари пред спење........

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.914
Поени од реакции
11.283
Za glasna muzika najcesto...

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18
За што најчесто се раправате по дома ?

Па прво:
- Се рaсправам со брат ми кој да седи на Пс. во :vozbud:
- Мојве свако сабаље ми викаа да го местим креветот ... :toe:

Тоа .... :nesvest: !!!

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Обично за глупости бидејќи кога си со родителите доаѓа до судир на две генерации и се знае - караница за ништо. Го најдов лекот - сега живеам сам и немам со кого да се карам.

WindChill

3NitY
Член од
13 февруари 2008
Мислења
138
Поени од реакции
2
За прегласна музика, за јадење, за седење пред пц, за учење, за спиење до касно...

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Учење, прегласна музика, стилот..

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Морам да признаам дека има веќе добри три недели како не се карам со моите.

Глупости како предмет на дискусија, тоа што во цела куќа не може пенкало да најдат, благодарение на мене. Ги јадам. Лажам. Ги губам, и тоа ги пизди. Компјутерот. Не во она издание кај што ти испаѓаат очите од многу зјаење во мониторот, ама сепак ми даваат на знаење дека е штетно. Ужасно штетно!

Во посериозни нешта спаѓаат цигарите. Мислам дека свеќи палеа периодот кога чадот престана да ни биде гостин дома. Ѓубрето од пирс што ми предизвикуваше несоница подолго време, заради кое морав да трпам чичковци и тетки во бело, и кое го извадив без дозвола, како што и го ставив. Голема работа, последново.

И во ептен сериозни проблеми е мојата неодговорност, за која немам слушнато лош збор некое време. *се прекрстува* Ваљда ќе потрае.

"Нема излегување викендов, среди си ја собата, што побогу си правела месецов (држејќи ја во раце телефонската сметка)" не сум ги чула од моите. Можеби по некој испад, ама и да ги има на прсти се бројат.

Kajgana Shop

На врв Bottom