За што најчесто се расправате по дома?

S

stereo m'c

Гостин
:pos2::pos2::pos2: се расправаме за што и да е ако сум напизден ептен....

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
за учење, и дека на компјутер многу седам... :)

Член од
8 февруари 2009
Мислења
36
Поени од реакции
3
Hmm najcesto se raspravame po doma za komijuterot t.e koj pobrzo da sedni na msn. A isto taka i za televizija i pokraj toa sto imame 3 televizori.:salut:

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Само за јадење ми викаат за друго ништо

Член од
7 јануари 2009
Мислења
391
Поени од реакции
20
Se raspravame koj kolku sedi pred kompjuter.Ako sedam ja mnogu e,ako sedi mazot mi sekogas mu e opravdano.Sto pravam ja toj naoga mana a pak ako isto nesto napravi toj se e opravdano za nego_Obicno sledi vaka:zosto tolku jades,zosto spies tolku saati,nekad moze da bide i obratno:zosto ne si legnes porano,zosto tolku pljampas na telefon itn itn.

Black Night

Galvanize
Член од
25 септември 2008
Мислења
327
Поени од реакции
20
Последен пат правев муабет дома со домашните пред 4 години. Ги заборавив како се викаат. Хмммм, како ли се викаше таткоми не ми текнува ? :toe:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Најчесто за компјутерот дека многу време сум седел.И за телевизорот,само фудбал сум гледал :toe:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Најчесто за компјутерот дека многу време сум седел.И за телевизорот,само фудбал сум гледал :toe:

И јас... се карам најмногу за компијутерот кој да седе:baeh:,а за телевизор не:kesa:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
СМАЛИ МУЗИКА ДО УЛИЦА СЕ СЛУШАШ!!!!!!!!!!!!!
ШТО Е ОВА САМО ПРЕД КОМПЈУТЕР ДА СЕ СЕДЕЛО, ОДИ ОДМОРИ ОЧИТЕ МАЛЦЕ!!!
ДОСТА САМО БЛАГО ЈАДЕШ, ЗЕМИ ОВОШЈЕ КАСНИ!!!

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.005
Поени од реакции
12.629
Станви од пред компјутер,шо е ова,цел ден само на компјутер да се седело,земи учи,само ако донесиш слаби оцени на тромесечие.
Шо е то музика за вени сечење?
Чоек ќе ви купит благо или смоки и ко термити сте,за еден ден нишо немат!

Воглавном за ова се караме :)

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Со ваков створ по дома наречен сестра,не постои нешто за што не се караме.
Мајка ми и татко ми колку толку се трпат,се откажаа веќе од тоа “стани од компјутер“ и сл.

Kika-17

Trouble maker
Член од
21 декември 2008
Мислења
240
Поени од реакции
5
Се расправам најмногу со сестрите,за ситници некои како на пример за компјутерот кој прв да седе или за облеката...Со родитеите постојани мали расправии се за:компјутерот(дека не треба да седам многу)(требало да јадам) ..Тоа најчесто :nesum:

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Со татко ми никогаш не се карам,со брат ми многу ретко,ама затоа со мајка ми...:)
Не дека нешто за озбилни работи се караме,па после да не збореме цел ден,ама многу често си префрламе нешто.
Најчесто се случува за некој глупости да се скараме,како на пример "зашо не си ја затворила врата":):)
Најчесто јас прва почнувам,обично кога сум нервозна тоа,па гледам само да се скарам со некој,ама во последно време гледам малку да се стрпам и да не се однесувам така.

Kajgana Shop

На врв Bottom