За што најчесто се расправате по дома?

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Со мајка ми најчесто се карам за Мекдоналдс и Сабвеј
Ке се напраиш 100 кила само таму јадеш,јас за кој готвам:tapp:
За разлика од неа татко ми е потолерантен и со него мн ретко се карам али он не ме кара туку нема да ми збори еден ден за да увидам кај сум згрешила...
За компјутер више отрпнаа да ме гледат 24/7 на него така да не ми викат нешто посебно за тоа

$$$$

Стварно незнам како да направам сложена реченица од ова погоре. :toe:

За да не ми јадат гомна и за да не и јадам гомна на сестра ми. Од ова заклучувам дека живеам во канализација:drk:

за цигари се караше ама сега веќе не попуштија за нешто шо не ми дават да го правам а јас сакам

Не се карам јас по дома.
Само ако ме поткачи некој тешко него, ако ми направил нешто тешко му се одмаздувам ако треба и после една година.Ама важно ќе биде одмаздено.
Инаку како што реков не се карам имам толеранција како за сите што се овде на форумот, ако е праведно она што го прават не мешам прсти.

Ретко се гледаме повеќе од двајца (често ни толку) па нема ни шанса да се раскараме. Е сега...за оценки и учење, иднина, вработување...тоа скоро секоја недела по еден час монолог, кој слуша, кој не слуша важно ја да си го кажам :wink:

Ти се караш или ти се караат.
Пошто видов пред некое време дека си about 40 years old

Јас со мојте се карам за интернето и компјутеро дека не сум си ја средувала собата дека несум мн заинтересирана за школото ако сите ми се 5 бла бла бла....(нормални тинејџерски кавги)

За моето како што велат они,ненормално седење пред компјутер.Вообичаени работи.

Ти се караш или ти се караат.
Он
Пошто видов пред некое време дека си about 40 years old
Јас, ама више на држење беседа отколку карање. И...од едно уво влегло, од друго излегло... во смисол Да, добро...и толку што и не е некое карање.

Оф
Више ценам карање ко србите што го велат (по можност вон домот) него карање/расправија по дома :)

Јас со моите не сум се расправал од поодамна, а и нема зошто фала богу моите се задоволни од мене како личност, не сум проблематичен, одговорен сум, разбран и нема за што да се караме како мал да, но сега не.За тоа барем дома нема никакви проблеми.
Инаку како мал најчесто се расправав дома за тоа дека бев по играчници (прво флиперници, па после компјутерници) :).

со моите се расправам за тоа колку многу сум седел пред компјутер, пред телевизор и колку сум скитал на вечер. А со сестра ми стрикно за ПЦво :pipi: едноставно борби водиме :nesum:

за компјутерот најчесто се расправаме :toe:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom