Ахх ова со proposals билоВреди да се проба. Помалце посетено е ама поголеми суми има.
Многу пенали му свирнале беНемам одамна играно сега видов онака дека бараше ти , имав стигнато до 2м и ги закачив сите на една утакмица лани од аргентина и клетите 0-0 изиграја шо е најтрагично 81 пенал промаршијаод тогаш немав чепнато .
Да мн подобри награди имаше на бетерз али нвм ке набереме пари и ке ги трошиме на такви награди како на бетерзМногу пенали му свирнале бе(само да не ме банират пак)
Поубај награди имаше на бетерз. Шо е ова само пари дават. Ќе пробам да напрам па ќе видиме![]()
читај ја цела тема бе драгонскѕДеновиве нешто сум во филм влезен за тоа дали може да се заработи на интернет, па ми текна дека имаше тема да форумов па да прашам. Што страници користите, кои ви се најмногу легитимни, имате заработено нешто до сега, вреди нешто да пробам или ? Препорака нешто ?![]()
таа мислам дека не исплаќа пари, можеш да ги искористиш само на амазонPluh 190 страни се многу за читање
Сега случајно најдов енда страна mturk.com Има некој искуство со странава ?
Само Fiverr муе мајката...јас чекам уште некој пациент да се најде да порача барем две гигчиња и да стигнам до 1000$Pluh 190 страни се многу за читање
Сега случајно најдов енда страна mturk.com Има некој искуство со странава ?
И јас бев влезен во филм како ќе си седам дома и заработувам, кликав ко нетаман на необух и уште 2-3 за една недела 1 долар ако заработивДеновиве нешто сум во филм влезен за тоа дали може да се заработи на интернет, па ми текна дека имаше тема да форумов па да прашам. Што страници користите, кои ви се најмногу легитимни, имате заработено нешто до сега, вреди нешто да пробам или ? Препорака нешто ?![]()
Бираш работа, гледаш што бара работата и го извршуваш тоа. Гледаш каков доказ бара работата и ги праќаш доказите. Има многу работи за PRX сајтови. Тоа е Пејџ Ранк од гугл на твојата страна. Ако имаш некоја страна со пример ПР3 може многу да ти платат ако им ставиш реклама или линк до нивна страна.Некој да даде мало појаснуванје околу http://microworkers.com/ како функционира и дали е до некаде исплатливо ПП ако сака некој да помогне :
Ти си почнал со лоша страна за заработка, сите се откажуваат од ПТЦ страните зашто стварно се срање. Треба цели месеци да кликаш за 2-3 долара.И јас бев влезен во филм како ќе си седам дома и заработувам, кликав ко нетаман на необух и уште 2-3 за една недела 1 долар ако заработиввикам да си ебиш мајката.
Само Фивер имам слушнато дека се заработува али што треба да праиш поима немам, нека објаснат поискусните што всушност праиш таму.
Вас и пред очи да ви дадат кесе со пари нема од мрза да го видите. Па на YT има се и сешто, малце да пребараш се ќе најдеш шо ти треба, туторијали од најразличен вид, имаш и блогови за фајвер, се, само кој да бара и да чита, а?И јас бев влезен во филм како ќе си седам дома и заработувам, кликав ко нетаман на необух и уште 2-3 за една недела 1 долар ако заработиввикам да си ебиш мајката.
Само Фивер имам слушнато дека се заработува али што треба да праиш поима немам, нека објаснат поискусните што всушност праиш таму.