Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
22 јануари 2008
Мислења
46
Поени од реакции
3
Здраво, еве и јас да понудам еден нешто. Се работи за web browser игра, стратегиja, на која заработувате пари, голд но и истовремено ви брои и заработка во евра која можете да ја подигнете која ќе дојдете до минимум 20 евра. Исплаќањето е сиугрно, јас сеуште немам направено трансакција, но на мој другар му исплатија веднаш, што беше и причина јас да се зафатам со играње на истата. За регистрирање ви е потребен реферал, така да овој пат јас го нудам мојот.

за повеќе информации можете да ме контактирате на играта, по регистрирањето лесно ќе го најдете мојот профил.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Здраво, еве и јас да понудам еден нешто. Се работи за web browser игра, стратегиja, на која заработувате пари, голд но и истовремено ви брои и заработка во евра која можете да ја подигнете која ќе дојдете до минимум 20 евра. Исплаќањето е сиугрно, јас сеуште немам направено трансакција, но на мој другар му исплатија веднаш, што беше и причина јас да се зафатам со играње на истата. За регистрирање ви е потребен реферал, така да овој пат јас го нудам мојот.

за повеќе информации можете да ме контактирате на играта, по регистрирањето лесно ќе го најдете мојот профил.
Поарно ќе кликам на PTC отколку на ова да се мачам .

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.236
Поени од реакции
14.581
Дневно ми прави еден околу 4000 поени. А колку чинат оди купи ги од официјаната страна на адмифаст. 25$ = 5000 поени

Причина зошто го продавам е дека во моментот има 2 компјутери кои работат со програмов. За да ја користам и третата лиценца ќе ми треба уште еден компјутер. А оваа година не ми е во план уште еден компјутер да купувам.

Бре, бре, што муабет направив за 800 ден ....:eek: Ајде ако сака некој нека повели повеќе не одговарам на вакви прашања.
Без нервози друже, ме интересираше што прави програмчето и дали се исплати т.е. колку би носело. Го најдов јас и за помалце од рекламираната цена али не ми вреди мене неам време цел ден да го ебавам компјутерот за помалце од $25.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Без нервози друже, ме интересираше што прави програмчето и дали се исплати т.е. колку би носело. Го најдов јас и за помалце од рекламираната цена али не ми вреди мене неам време цел ден да го ебавам компјутерот за помалце од $25.
И немој ако повеќе заработуваш - немој.

Само за информација една минимална плата е во МК е 8000 денари а тоа би му дошло околу 333 денари на ден.
или 7 долари дневница.... Па ти види што како.

Не знам само зошто ме замараш ако не си заинтересиран?

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Kostur123
Прегледот на профилот на овој корисник е ограничен со прилагодувањата за приватност.

Контакт само преку гулаб или ? :)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Kostur123
Прегледот на профилот на овој корисник е ограничен со прилагодувањата за приватност.

Контакт само преку гулаб или ? :)
Ти пратив порака и сега може било кој да прати порака. :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.236
Поени од реакции
14.581
^^^ Воопшто не те замарав, поставив две прости прашање, колку се заработува од тоа програмче, и зашто го продаваш...

Аналогно на твојот муабет за платата, ти го продаваш за 800 денари што е 2.5 дена работа за минимална плата, секако дека ќе сакам да знам за што давам 800 денари.

А пошто изреагира така импулсивно на прости прашања ќе ти ја срушам понудата...

На линков може да го добиете за 10 долари = 460 денари

http://www.addmefastbot.com/deals/AMFBLightboxDiscountOffer/getdeal.php

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Лиценцата е продадена. Повеќе среќа нареден пат....
--- надополнето: 26 август 2013 во 22:04 ---
Топче

Слободно купија верзијата за 10$ сепак не е иста. ;)

Мене тешко кој ме срушил а па најмалку па ти.

Те молам во иднина да не ми се обраќаш за било што.

Поздрав и се најдобро. Топче (y)

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Инаку да прашам сите си заработувате пари и сл.

Но јас сакам нешто на друг начин пр. од јутјуб значи ќе постирам слики од мојот акаунт на јутјуб каде што некој ако има тука кој се разбира доста добро и сл. да ми објасни како јас можам да направам пари од видеа на јутјуб.

Еве некој ако може да ми пообјасни повеќе околу слика 2,3

1.jpg

Слика 2 2.jpg
Слика 3 3.jpg Слика 4
Тука јасно покажува дека сум партнер на јутјуб 4.jpg

Ако сака некој може и по ПП да ми објасни или пак да се договориме ако треба нешто за цена и сл. Секој кој стварно знае би му бил благодарен да ми каже

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Абе да ви е*ам мајката, море колку се нервирам со овие Microlancer.

Чекав 2-3 недели да ми ja одобрат регистрацијата, т.е да можам да поставувам услуги.
Кога ми ја одобрија конечно после 15-16 дена, поставив услуга, од тогаш има 17 дена и уште ми ја немаат одобрено. :mad:

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Абе да ви е*ам мајката, море колку се нервирам со овие Microlancer.

Чекав 2-3 недели да ми ja одобрат регистрацијата, т.е да можам да поставувам услуги.
Кога ми ја одобрија конечно после 15-16 дена, поставив услуга, од тогаш има 17 дена и уште ми ја немаат одобрено. :mad:
Пробај го ова, може да ти успее. http://www.peopleperhour.com/

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Абе и со фивер е супер,ама сакав да пробам нешто ново...
Иначе странава ја разгледував вчера и направив акаунт, деновиве ќе поставам услуги.
Оваа страна е највеќе посетена од Англија и Индија. Затоа е најдобро да се изиграва англичанец. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom