Зависни од серии?

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Joey напиша:
Обавезно гледам Friends по 1 епизода,до сега ги имам гледано 8 пати од 1 до 10 сезона :tv:
Си ме водел :). Јас ги имам гледано 5 пати. И ако седнам сега цело лето ќе ги гледам сите епизоди ПАК ! :). Ама сега почнав Joey да ја гледам. До 4 епизода сум :)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Lost, Battlestar Gallactica (уште некој ден и таа ќе ја средам), Stargate: SG-1 (10 сезони, 11тата ќе ја симнам кај и да е), Stargate: Atlantis (само една сезона, има уште 2-3).. и уште неколку серии што кај и да е ќе ги симнам цели.

Hi, I'm Overdrive, and I'm a series-holic :)

J

JohnnyMass

Гостин
Ја гледам само добри серии не сапуници.Кога почнам да гледам не можам да прекинам се додека не заврши серијата.Најдобра серија што досега сум ја гледал е LOST

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Јас сум зависен од Smallville, заврши 6 сезона, во септември почнува 7..
Друго гледам My Name Is Earl, How I Met Your Mother, The 4400 (сега летото почнува 4 сезона.. закон серија), Everybody Hates Chris и наскоро ќе почнам да ја гледам Heroes, Prison Break и Supernatural.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ја изгледав првата сезона од Heroes, ништо посебно.. ептен разочарувачки.

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
zavisen sum ali samo od nekoi dobri kako CSI, That 70s show, Lost, Navy,a porano od Friends, Alo Alo(mn. zakon serija najvise sum ja gledal, sum pukal od smeenje)

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Ja sum nenormalen zavisnik od am. serii :) Vo momentov site so gi pratam zavrsija so sezonite, se vrakjaat na esen, Desp. H, Prison Break, Ugly Betty... Osven WEEDS, cekam treta sezona da pocne na 13 avgust!!! NENORMALNO CEKAM po cliffhanger-ot na kraj na II sezona!!!!

Momentalno ja siminjam vtorata sezona na SIX FEET UNDER, koja me voodusevi ;)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Дали сте се нашле во ситуација каде што по секоја цена морате да изгледате некоја епизода, се нервирате кога ќе пропуштите епизода, или пак пропуштате излегување со друштво за да ја гледате?
Порано знаеше да ми случи такво нешто со повеќе серии, но веќе не. Ретко гледам телевизија, од интернет исто така немам навика да симнувам серии, така што воопшто не сум зависник.

Ј

јовица11

Гостин
Колку сме зависни од сериите?

Имате „резервиран“ термин од денот само за некоја серија?
Многу, најмногу, не поминува ден а да не погледнам некоја епизода од било која серија.

А, немам резервиран термин бидејки се што гледам го гледам на ДВД, зш немам трпение и нерви да гледам епизода за епизода , ден за ден, недела за недела. Моментално сум "заглавен" со Privileged, тотално опуштена и забавна серија, таман за летен период.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Си ме водел :). Јас ги имам гледано 5 пати. И ако седнам сега цело лето ќе ги гледам сите епизоди ПАК ! :). Ама сега почнав Joey да ја гледам. До 4 епизода сум :)
Јас 3-4 пати, пред некое време ги изгледав сите, се мислам дали да почнам пак да ги гледам.:pipi: Зависност се едноставно, како што тие можат да ме расположат ништо друго :)
Ги имам и епизодите на Џои серијата, ама не сум ги гледала, само 1-2 епизоди, некако глупави ми беа:toe:.
Инаку од овие другите актуелни серии не гледам ниту една, ги гледав Очајни домаќинки, Сексот и градот, Како што ќе каже Џим, а од шпанскиве серии не сум гледала ниту една после Жаде:salut:

Може да се каже дека зависта сум само од FRIENDS :)

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Јас сум многу зависен од серии еднаш ако фатам една серија тогаш со нетпрение чекам да ја гледам следната.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.773
Добро е да се знае дека не сум бил сам во ова. Мислев дека забегав што ги имам гледано Friends којзнае колку пати и што ги научив сите реплики напамет. А и да сме забегале, во добар правец сме :pos2:

Енивеј, откако ми снема епизоди а изгледа ништо нема да биде од филмот, се префрлив на youtube на гледање “bloopers“, односно грешки при снимањето и супер-комични ситуации кои не сме имале можност порано да ги видиме.

Можам да кажам дека Friends е, а веројатно и ќе остане единствената серија од која сум зависен.

Ги имам и епизодите на Џои серијата, ама не сум ги гледала, само 1-2 епизоди, некако глупави ми беа:toe:.

Може да се каже дека зависта сум само од FRIENDS :)
Joey треба да го гледаш во секој случај, штом си зависник од Friends. (Ова ти го кажувам како еден зависник на друг :pos2:). Навистина не е на истото ниво, ама и нема потреба да се очекува премногу, сепак е само spin-off серија. Ќе ти недостасуваат другите, но го има Џои во огромни количини. Значи многу How U Doin' :)

Втората сезона е според мене подобра од првата, зошто има и неколку нови карактери, во првата ги имаше премалку. Стигнат сум при крај на втора сезона, не е така лошо, не требало да го прекинуваат...

Г

Господ

Гостин
Gledav edno vreme Lost i Heroes ama i dvete mi stanaa debilni posle miljarditata sezona
zasea ne gleam niso samo nekad Lud zbunet normalen i dva ipol mazi na A1

Kajgana Shop

На врв Bottom