Зависни од серии?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.964
Поени од реакции
23.133
Па зависен не баш..Гледам 2 серии..Lost и Heroes..:toe:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Зависи.
Единствени серии што ме задржале цел ден пред екран/монитор се Lost и Prison Break, на пример третата сезона на втората ја изгледав за 2 дена (со нагласок дека вториот ден го гледав само финалето, од кое во првиот ден изгледав некои 15-тина минути :)).
Инаку на ТВ гледам претежно комедии и ако се најде некоја друга добра серија.

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Не сум зависен од ни една серија. Ни една не ни гледам. Гледав Хаус, гледав и други, ама без везе потрошено време е бе човече. Се откажав од тоа. Се откажав од скоро сета ТВ воопшто. Сеа имам нова преокупација, нетов.

I

Intex

Гостин
Порано бев зависен од Призн Брејк, сега гледма Хироус, ама не сум зависен, зошто ги гледам само поради Захари Квинт (Сајлер), зш омилен актер ми е. Од овие другите Смолвил гледам, Лост, и сите ЦСИ серијали, ама ги гледам порари тоа што ме интересираат криминалот и истрагите.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.699
Поени од реакции
34.231
Изгледани:

Тhe Sopranos
True Blood
Prison Break
Its Always Sunny in Philadelphia
Friends
Spin City

Следам:

House M.D
LOST
Lie To Me
Two and a Half Man
The Big Bang Theory
FlashForward
V
South Park

Инаку не, не сум зависен. :sarcasm:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Зависен од Призн Брејк дефинитивно....и порано од Волшебничките. Ама со оглед дека и двете ги изгледав, моемнтално гледам по тлевизијава шо ќе начекам од комедииве, а на компјутер Херои и Два и пол мажи ама од нив воопшто не сум зависен. Кога имам повеќе слободно време ги гледам епизодите:)

nameleess

N/a
Член од
9 јануари 2010
Мислења
299
Поени од реакции
25
на тв неможев да ги поднесам... по 1 неделно, ми прекипа и почнав да ги спуштам... спуштам 2-3 сезони па ги гледам сезона по сезона и тоа во 2-3 дена... некако споро ми оди... само херои ги имам 3 сезони и сега намб3рз 1та

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Од сериите само Lost и CSI.:toe:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.767
Се започна многу многу одамна со култната "Beverly Hills, 90210" :) Денот на школо почнуваше со рецензии од минатата епизода, дури и на одморите почна да се пушта музика како во славното училиште...

Бек ту да фјучр, не бев зависен од ниедна серија освен од Friends. Работата беше што имав многу филмови пропуштено од времето кога умреа видеотеките до времето кога процвета интернет-пиратеријата. 2000 и кусур филмови подоцна, дојдов до фаза во која нешто подзаборавено ќе излезе одвреме навреме, нема ни 10 филмови годишно кои вреди да се седне и да се гледаат... така да, почнав да се навлекувам на серии.

Во моментов ги следам LOST, The Big Bang Theory, Flashforward и V. Сит-комите како Big Bang ги гледам секогаш наеднаш, не можам да ги гледам по една епизода неделно. Со останатите, гледам да сум во тек, да не ми ги прераскажуваат по темиве...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Зависна бев само од Prison break,од кревет не станував по 5-6 саати дневно додека не го изгледав :)

Марко!

Алфа
Член од
6 февруари 2010
Мислења
272
Поени од реакции
14
Само од Чарли и Тони.Дека се кул дјудс ту хенг аут вит.

Н

'Никола'

Гостин
Изгледано :
-Spin City
-Alf
-Friends
-That 70's show
-My name is Earl (ја прекинаа:()
-The A-Team
-Las Vegas
-можеби има уште некоја, не ми текнува сеа
Моментално гледам:
-Lost
-The vampire diaries
-True Blood
-NCIS
-How I met your mother
-The big bang theory
-According to Jim
-Two and a half men

И сеа....не бе кај сум зависен.:)

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
леле јас сум преголем зависник од серии

потполно гледани:
That 70s Show (3 Пати)
Friends
My Name Is Earl
Sex & The City
According to Jim
Las Vegas
Spin City
3th Rock From The Sun
Suite Life of Zack & Cody
Two and a Half Men
Charmed
Everybody Loves Raymond
Everybody Hates Chris
Monk

сеа на толку ми текнува

а сеа глеам:
How I Met Your Mother
Big Bang Theory
Family Guy
Psych
Burn Notice
Chuck
Leverage
NCIS

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
Не сум зависен од серии...последна која не ме пуштала никаде во петок навечер беше сопранос :)...(не е филингот со серијата ако ја спуштиш и во еден ден цела ја изгледаш, друго е кога чекаш да дојде петок па чекаш да почне спремено пуканки, е сеа само реклами јебаваат али тоа е тоа :)) А да ке заборавев и
"Oz" (1997) :tv: други коментари се сувишни за серијава(ма каков призн брејк)

Член од
6 јануари 2010
Мислења
248
Поени од реакции
54
so znam glupo e so seriive poso ima po 50 epizodi a filmoite edna samo i sea trebe sekoj den ili sekoja nedela da gleas da cekas na televizija pa dur da doe na red si zaborail so se deshavalo u serijata a nekad ce zaborais pa vise ne si u tek i te faca strasna nervoza ne be zaebi serija film si e film sedis gleas 2 saata ko coek plus neso ce zemes chips pukanki kikiritki leblebija sok pivo i uzivas a ne so serijava sea otvaram paketce chips i pola go jadam pa go staam u pod krevet i cekam naredna nedela za druga epizoda ne be batali tie stvari ja neam gleano serija samo epizodi onaka

Kajgana Shop

На врв Bottom