Зависни од серии?

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
гледам доста серии и од една сум само зависен од Star gate Atlantis едвај цекам да поцне 4та сезона да видам како ќе продолжи :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
па не сум баш зависник ама friends и csi gi обожавам

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
зависен ? - па до некаде, сакам да ги гледам некој серии.... како на пример: Округот Оринџ, Како ќе каже Џим, и Терористичка Ќелија, само шо сега ја даваат во петок во 10 сатот навече ( да ви е*ам се' А1 ), ама ги спуштив сите 8 епизоди од втората сезона, така да ги гледам на компјутер, до 2-рата епизода сум стигнат. :)

Шмизличка

Let the good things roll
Член од
11 мај 2007
Мислења
355
Поени од реакции
4
Искрено, зависна сум само од една серија- Лост и до сега имам пропуштено само една епизода за роденденот на сестра ми, ама еве у последно време се обидувам да ја прекинам таа зависност и мислам дека ќе можам и без лост...па и не се толку посебни хех

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Не, ич не сум зависна од сериите бидејки скоро ич и не гледам. Само кога ми е досадно, а нема нешто поинтересно на ТВ:toe:

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Во последно време ги гледам ЛОСТ И ЦСИ.А не го оправдувам тоа:да останам дома да гледам серија а да не излезам со друштво.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Prison Break закон е едвај чекам да почни новата сезона.

Член од
24 мај 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
охх и призон брејк! ЈЕС цекам 3тата сезона да почнит или да се најт некаде на нет!!!! ллудницааааааа

Zic

Dragon Slayer
Член од
24 март 2007
Мислења
114
Поени од реакции
1
Не сум зависник од серии но понекогаш гледам Lost,CSI,Како што ќе каже Џим и Терористичка ќелија но ретко гледам подобро би излегол да шетам отколку да седам дома пред телевизор.

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Знам, ептем да се навлечам на некоја серија, ама како и секоја зависност сваќам дека можам и без неа, така да не жалам премногу за пропуштена епизода, ама се потрудувам да ја надокнадам некако.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Нема некоја серија што посебно ја пратам.
Се случува да седнам пред ТВ и случајно да фатам некоја епизода од серииве што ги даваат, па ќе ја изгледам, малце ќе се понервирам зошто не сум во тек и не знам што се случувало претходно, ќе исклучам ТВ и толку.:)
Лост единствено ја гледам поредовно, ама на компјутер, и не сум зависна од неа, интересна ми е додека ја гледам и после заборавам да ја изгледам следната епизода.:) Каснам цели 6 епизоди.:)

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Заразен сум со:

FRIENDS (ги немам гледано од кога завршија на А1, но ги имам сите еп. на DVD);
LOST ( секој четвтрок сабалје, прво уклучвам компјутерот и eztvefnet.org . Пауза до февруари 2008 :( )
HEROES ( секој вторник сабајле eztvefnet.org . Пауза до септември. )

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Тешко зависен.... имам еден куп серии кои не ми се гледани на ДВД-ја... и не ги почнувам... ако почнам, не барајте ме 1 месец :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Обавезно гледам Friends по 1 епизода,до сега ги имам гледано 8 пати од 1 до 10 сезона :tv:

Член од
25 мај 2007
Мислења
29
Поени од реакции
0
jas sum zavisnik od CSI! mora da se gleda sekoja epizoda (ama ne po sekoja cena) :)!
ne znam poradi koja pricina ama sakam da gledam obdukcija na tela!
(mama mi vika deka mi falelo nesto)
zenata e vo golema zabluda i zaostanuva so informacii:)

Kajgana Shop

На врв Bottom