bogami i jas se tresam uste a seriozno imase pak?Пак имаше матер у пичка да им ебам, човек не може на раат фудбал да бега со патики гледам, спремен!
bogami i jas se tresam uste a seriozno imase pak?Пак имаше матер у пичка да им ебам, човек не може на раат фудбал да бега со патики гледам, спремен!
Od kaj znaesh deka noslata ima 41?41 година има нослата, додека се симне таа од Џевахир 2019 ќе отчука на календарот.
од лик што завршил со неа, мало е СКOd kaj znaesh deka noslata ima 41?
И јас будала, требаше да учам за сеизмолог или слично.А што да кажат? Дека ќе има земјотреси? Дека ЗНААТ дека ќе има? Кој знае во светов дека ќе има?
Сигурно тоа кажаното им е од некои си статистики според видот на земјотресот дали и колку често се јавуваат.
Абе дај тресни си ја главата од тастатурата, попаметно ќе излезе тоа напишано него оваа глупост.
Sea koga kje rokne ke zazalish sto si dosol hehehe ae dobra nojk i ne se zamarajte tolku bese izgleda pretstava zavrsiЈа не бев во Скопје прееске, сега се вратив. Не знам што ми требаше да ја читам темава, ме фати паника од тоа што сите ги фаќало паника, и ми е страв да си легнам. А и да останам буден, на 5 кат во зграда сум
Hehehe isto ko da imam izbor da dojam ili ne heheh .. i od ednas ne se zamaram, na internet mi rekoa deka e ok, i have been cured..Sea koga kje rokne ke zazalish sto si dosol hehehe
Јас мислам дека земјотресот е казна од Госпот затоа што велат велат секад, никад и ондак. Посебно за ондак.Го очекував ова прашање. Не знам, ќе си земам слобода да нагаѓам. Неколку поштени животи беа одземени, а народот полтронски си ќутеше, ни најмалку не се побуни, „си ја гледаше својата работа“. Ако некое дело е изразито светогрдие, тогаш тоа се нарекува грев кој повикува кон небото и следат последици.