Женски газиња

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Да, се што сум (и не сум) денес, и го должам на Луси Лу :). Неизмерна благодарност до неа за тоа, од нејзиниот gay apprentice :D
Сега покажи и го газето твое за да и се одолжиш:D

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.878
Поени од реакции
20.501
ама друго е вие да постирате нешто ваше, друго е некое машко да си постира од својот пол.... бљак:sick:
Пејн, темава е газе нема машко - женско стрикно туку е за двата пола, и што имат врска кој го постира битно е екстра за око:)
--- надополнето: 11 април 2012 во 15:03 ---
LoL не знам како да ги ставам :ROFLMAO:
Ќе земеш упаство за ставање и немаш гајле:icon_lol:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Пејн, темава е газе нема машко - женско стрикно туку е за двата пола, и што имат врска кој го постира битно е екстра за око:)
епа добро Луси тогаш заплакни си очите

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
епа добро Луси тогаш заплакни си очите
ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ
ХАХАХАХАХХАХАХАХААХАХАХАХ
Е Ким Кардашиан може да ја купи оваа мајмуна за маскота :P

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.878
Поени од реакции
20.501
Игор јас ги сакам животните ама не таков начин.... јбга.

I

Iblis

Гостин
Ќе земеш упаство за ставање и немаш гајле:icon_lol:
Yes boss :LOL:
Инаку да, шо викате да има 1 тема за машки газиња 1 за женски, бар нема да има конфликти?
Игор дај тргни го мајмунот пред да му текне на некој да постира goatse :(

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.878
Поени од реакции
20.501
Yes boss :LOL:
Инаку да, шо викате да има 1 тема за машки газиња 1 за женски, бар нема да има конфликти?
Абе газе си е газе, што толку ви смета, ние ќе си ги гледаме машките вие жемскиве и сите среќни и весели.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Абе газе си е газе, што толку ви смета, ние ќе си ги гледаме машките вие жемскиве и сите среќни и весели.
Добро ако е така јас ќе почнам да си ставам газиња од разни животни и сите среќни и весели

I

Iblis

Гостин
Од газе до газе има разлика, кажи ми кога си концентрирана на нешто, а те сечат дали ти пречи? Нормално де, ти го пренасочува вниманието, го губиш фокусот, сите го губиме фокусот. Еми и ние "стрејт" машките кога ќе ни излезе машки г'з после опширно истражување на женско газе, се деконцентрираме, неможеме да донесеме конечен заклучок и поради тоа имаме наплив на фрустрација и недолично однеување.:)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.878
Поени од реакции
20.501
Добро ако е така јас ќе почнам да си ставам газиња од разни животни и сите среќни и весели
Абе Игор, кај виде дека тука се ставаат газови од животињи си имаш таму теми за животни таму пласирај ебаго.
--- надополнето: 11 април 2012 во 15:22 ---
:icon_lol:
Од газе до газе има разлика, кажи ми кога си концентрирана на нешто, а те сечат дали ти пречи? Нормално де, ти го пренасочува вниманието, го губиш фокусот, сите го губиме фокусот. Еми и ние "стрејт" машките кога ќе ни излезе машки г'з после опширно истражување на женско газе, се деконцентрираме, неможеме да донесеме конечен заклучок и поради тоа имаме наплив на фрустрација и недолично однеување.:)
Ајде ќе му речам на Шкорпион да прај друга тема машки газиња, ама и оваа да ја прекрстите у жемски орајт? :) само да не се издеконцентрирате и го измрдате вашиот перфектен стрејт ум ви се молам

I

Iblis

Гостин
Ајде ќе му речам на Шкорпион да прај друга тема машки газиња, ама и оваа да ја прекрстите у жемски орајт? :) само да не се издеконцентрирате и го измрдате вашиот перфектен стрејт ум ви се молам
Абе не е перфектен, за тоа и се деконцентрираме. Бар вака ќе бидеме на раат, без вакви преписки на тема каде треба да има газиња, или факти поврзани со газиња. Agreed?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
I redirect my "Buttsecks?" question to you know :D

Сега покажи и го газето твое за да и се одолжиш:D
Чекај сега, уште работам на облините. Од цело тело, баш таму во теретана најмалце внимание сум посветил (kill me if I know why that is LOL ).

So, аll in due time XD

Kajgana Shop

На врв Bottom