Женски газиња

• Креатор на темата Креатор на темата Dolphin
  • Време на започнување Време на започнување
Да, се што сум (и не сум) денес, и го должам на Луси Лу :). Неизмерна благодарност до неа за тоа, од нејзиниот gay apprentice :D
Сега покажи и го газето твое за да и се одолжиш:D

ама друго е вие да постирате нешто ваше, друго е некое машко да си постира од својот пол.... бљак:sick:

Пејн, темава е газе нема машко - женско стрикно туку е за двата пола, и што имат врска кој го постира битно е екстра за око:)
--- надополнето: 11 април 2012 во 15:03 ---
LoL не знам како да ги ставам :ROFLMAO:

Ќе земеш упаство за ставање и немаш гајле:icon_lol:

Пејн, темава е газе нема машко - женско стрикно туку е за двата пола, и што имат врска кој го постира битно е екстра за око:)
епа добро Луси тогаш заплакни си очите
monkey-ass_weird_animal_pictures.jpg

епа добро Луси тогаш заплакни си очите
monkey-ass_weird_animal_pictures.jpg
ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ
ХАХАХАХАХХАХАХАХААХАХАХАХ
Е Ким Кардашиан може да ја купи оваа мајмуна за маскота :P

Игор јас ги сакам животните ама не таков начин.... јбга.

Ќе земеш упаство за ставање и немаш гајле:icon_lol:
Yes boss :LOL:
Инаку да, шо викате да има 1 тема за машки газиња 1 за женски, бар нема да има конфликти?
Игор дај тргни го мајмунот пред да му текне на некој да постира goatse :(

Yes boss :LOL:
Инаку да, шо викате да има 1 тема за машки газиња 1 за женски, бар нема да има конфликти?

Абе газе си е газе, што толку ви смета, ние ќе си ги гледаме машките вие жемскиве и сите среќни и весели.

Абе газе си е газе, што толку ви смета, ние ќе си ги гледаме машките вие жемскиве и сите среќни и весели.
Добро ако е така јас ќе почнам да си ставам газиња од разни животни и сите среќни и весели

Од газе до газе има разлика, кажи ми кога си концентрирана на нешто, а те сечат дали ти пречи? Нормално де, ти го пренасочува вниманието, го губиш фокусот, сите го губиме фокусот. Еми и ние "стрејт" машките кога ќе ни излезе машки г'з после опширно истражување на женско газе, се деконцентрираме, неможеме да донесеме конечен заклучок и поради тоа имаме наплив на фрустрација и недолично однеување.:)

Добро ако е така јас ќе почнам да си ставам газиња од разни животни и сите среќни и весели

Абе Игор, кај виде дека тука се ставаат газови од животињи си имаш таму теми за животни таму пласирај ебаго.
--- надополнето: 11 април 2012 во 15:22 ---
:icon_lol:
Од газе до газе има разлика, кажи ми кога си концентрирана на нешто, а те сечат дали ти пречи? Нормално де, ти го пренасочува вниманието, го губиш фокусот, сите го губиме фокусот. Еми и ние "стрејт" машките кога ќе ни излезе машки г'з после опширно истражување на женско газе, се деконцентрираме, неможеме да донесеме конечен заклучок и поради тоа имаме наплив на фрустрација и недолично однеување.:)

Ајде ќе му речам на Шкорпион да прај друга тема машки газиња, ама и оваа да ја прекрстите у жемски орајт? :) само да не се издеконцентрирате и го измрдате вашиот перфектен стрејт ум ви се молам

Ајде ќе му речам на Шкорпион да прај друга тема машки газиња, ама и оваа да ја прекрстите у жемски орајт? :) само да не се издеконцентрирате и го измрдате вашиот перфектен стрејт ум ви се молам
Абе не е перфектен, за тоа и се деконцентрираме. Бар вака ќе бидеме на раат, без вакви преписки на тема каде треба да има газиња, или факти поврзани со газиња. Agreed?

I redirect my "Buttsecks?" question to you know :D

Сега покажи и го газето твое за да и се одолжиш:D

Чекај сега, уште работам на облините. Од цело тело, баш таму во теретана најмалце внимание сум посветил (kill me if I know why that is LOL ).

So, аll in due time XD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom