Женски газиња

L

Ligeia

Гостин
Прво дечко, насловот на темата е јасен, и не потенцира пол, како второ, затоа што не си девојка, бисексуалец или хомосексуалец, затоа тебе тие газиња не ти се убави - но newsflash - за други дефинитивно се (потенцирав и за кој).

Престани да се жалиш и скролај надоле тоа што не ти се допаѓа. Има и други луѓе кои сакаат да плакнат очи, не се само твоите. Никој не е обврзан тебе и сличните да ви удуволува на барање/наредба.

PS: Фала што го повтори мојот пост со сликите и во оваа страница :P
Море да си ми жив и здрав...ми го разубави денот.:) Cheers!(y)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406

Да збореме малку за коли, само за газиња зборете манијаци едни
Која марка ви се свиѓа?
Мене многу ова бе-ем-вето повеќе ми прави меракот, спортска кола е а исто и забразува од 0-100 за 3.5 секунди дефенитивно брза кола е и доста удобна, ма и аурдито не е лошо ќе го биде.
--- надополнето: 11 април 2012 во 13:44 ---
Ајде доста беше со полова дискриминација на темава. Еве нешто и за женски очи (и чии било други кои би им се допаднало):

Ќе инјектирам вакви постови од време на време во темава, да не остане "еднодимензионална" :P

Enjoy!

П

Пепси_

Гостин
предлагам да се банира од оваа тема овој што постира машки газеви сварно не е хумано :icon_lol:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

Која марка ви се свиѓа?
Мене многу ова бе-ем-вето повеќе ми прави меракот, спортска кола е а исто и забразува од 0-100 за 3.5 секунди дефенитивно брза кола е и доста удобна.

Bad Photoshop is bad Photoshop.

image credit goes to this genius here.

AND NOW ....

--- надополнето: 11 април 2012 во 14:35 ---
предлагам да се банира од оваа тема овој што постира машки газеви сварно не е хумано :icon_lol:
А јас предлагам да дадеш некој предлог што можеби некој ќе го прифати :).

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ти не го учи на такви работи:icon_mrgr:
Да, се што сум (и не сум) денес, и го должам на Луси Лу :). Неизмерна благодарност до неа за тоа, од нејзиниот gay apprentice :D

Kajgana Shop

На врв Bottom