Женски газиња

П

Пепси_

Гостин
gospod ce te kazni za ova sto go napravi cccc :pos: абе некој штотуку почнал со раката да онадува и таман до крајот и ќе виде шо си поставил ќе му се одмиле и онадење и се..... ццц

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

Is there a problem, sir?
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 09:38 ---
gospod ce te kazni za ova sto go napravi cccc :pos: абе некој штотуку почнал со раката да онадува и таман до крајот и ќе виде шо си поставил ќе му се одмиле и онадење и се..... ццц
I feel for you man ...

Па има една женска на крајот од постот, скролај брзо надоле, ќе се задржи максимумот, без грижи! хаха :D

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.879
Поени од реакции
20.502
Аууу Шкорпион ама дојде ова на гладно срце од сабајле, алал да ти е :)

Ghottam

Џокер
Член од
25 февруари 2012
Мислења
10
Поени од реакции
3
Г'зов и е како задница на Москвич !:vozbud:

B

Black Guard

Гостин
Ајде доста беше со полова дискриминација на темава. Еве нешто и за женски очи (и чии било други кои би им се допаднало):

Ќе инјектирам вакви постови од време на време во темава, да не остане "еднодимензионална" :P

Enjoy!
Темата е за убави газиња еве како овие

Повели отвори тема и таму заедно со твоето комјунити ставајте слики од голи мажјаци.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Темата е за убави газиња еве како овие

Повели отвори тема и таму заедно со твоето комјунити ставајте слики од голи мажјаци.
Прво дечко, насловот на темата е јасен, и не потенцира пол, како второ, затоа што не си девојка, бисексуалец или хомосексуалец, затоа тебе тие газиња не ти се убави - но newsflash - за други дефинитивно се (потенцирав и за кој).

Престани да се жалиш и скролај надоле тоа што не ти се допаѓа. Има и други луѓе кои сакаат да плакнат очи, не се само твоите. Никој не е обврзан тебе и сличните да ви удуволува на барање/наредба.

PS: Фала што го повтори мојот пост со сликите и во оваа страница :P

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
Abe ubavo e toa sto Skorpionot stavil maski gazinja, ama mene voopsto ne mi se dopagjaat, mi se gadi od niv, izgleda nesto ne e vo red so mene ! :oops:

Kajgana Shop

На врв Bottom