Ха ха си налетала на погрешен...секс на 15...да не е прерано а...за ова да имаме повеќе женски тоа ти е оној мачо фазон кај некои колку повеќе имаш толку си популарен...но ова не важи за сите со тек на годините одма ќе ги препознаваш оние добрите дечковци :smir:zashto vie mashkite gledate shto poveke zenski da imate..i zaso odma i raskinauvate na zenskata ako ona ne vi dava?zenskite samo za e**nje sluzat?
За едно 10 години ќе се сменат драстично работите во твојот живот, не затоа што ќе поминат 10 години за светот туку затоа што ќе поминат 10 години за тебе. Јас имам другарки што им раскинале на дечковци затоа што многу чекале да станат интимни. Знам дека сега од твој аспект тие работи изглеаат како нешто што би го напраила лесна девојка, ама не е така. Жените исто така имаат потреби тоа треба да го знаеш.zashto vie mashkite gledate shto poveke zenski da imate..i zaso odma i raskinauvate na zenskata ako ona ne vi dava?zenskite samo za e**nje sluzat?
Јас сум немал многу девојки,затоа што тие што ми биле биле подолги врски и сум немал можност многу да вртам т.е може сум имал но јебига кога сум во врска со една останувам со неа,е сега за другите незнам може така си го пумпаат егото што ти ја знам,а до сега не сум раскинал на девојка дека не ми дала како што веќе кажав се ми биле подолги врски во кои имало и секс нели сигурно тоа биле други причини за раскинување,кој рече дека се само за е*ење,за галење,милување,дружење,е*ење,е*ење,е*ење,е*ењеzashto vie mashkite gledate shto poveke zenski da imate..i zaso odma i raskinauvate na zenskata ako ona ne vi dava?zenskite samo za e**nje sluzat?
Кој ти рекол дека машките гледаат да имаат што повеќе женски? А и за сексот... Ако има вистински чувства во врската, ке има и доволно разбирање за она колку си спремен/а да се впуштиш во едно сексуално искуство, а богами и да се соочиш со последиците од него. Недај боже бебе на 15-16 години...zashto vie mashkite gledate shto poveke zenski da imate..i zaso odma i raskinauvate na zenskata ako ona ne vi dava?zenskite samo za e**nje sluzat?
zashto vie mashkite gledate shto poveke zenski da imate..i zaso odma i raskinauvate na zenskata ako ona ne vi dava?zenskite samo za e**nje sluzat?
не,не грешка си не бараме ние машките перверзија во секоја реченица туку вие од една реченица правите цела перверзија,ете од твојов пост се гледа кој мисли на перверзии:wink:ima viktor posebna tema pobaraj...
Zasto maskite vo sekoja recenica baraat nesto perverzno... kako viktor pogore... i se im asocira na perverzii? i nemojte da mi kazuvat prikazni od tipot "NE SE SITE ISTI bla bla bla"
да грешка сум... лошо поставено прашање .... Зошто концептот на секоја реченица мора да содржи нешто перверзно...не,не грешка си не бараме ние машките перверзија во секоја реченица туку вие од една реченица правите цела перверзија,ете од твојов пост се гледа кој мисли на перверзии:wink:
Ne e tocno sluzat i za potpiranje koga si pijan :pos2:zashto vie mashkite gledate shto poveke zenski da imate..i zaso odma i raskinauvate na zenskata ako ona ne vi dava?zenskite samo za e**nje sluzat?
Има тема кај што би можела да одговорам ама ајде тука. Не кратко и јасно.Седиш во дискотека и гледаш некоја 17 годишна која е секс бомба и фала богу дека не можеш да речиш не и ова не ми се верува дека некој би го одбил а што се однесива до вас женските би излегле со 17 годишен ?
neeeeee... sepak sum gerijatricar... sakam postariСедиш во дискотека и гледаш некоја 17 годишна која е секс бомба и фала богу дека е тешко да речиш не и ова не ми се верува дека некој би го одбил
а што се однесува до вас женските би излегле со 17 годишен ?
Хахааха,се надевам прашањево не ти е инспирирано од животот.Mazi: Zosto ne mozete da napravite razlika megu ljubovta kon majkata i kon vasata zena tuku vecito ste zbrkani?!