Жените прашуваат, мажите одговараат

Jan|4ka

Luda Devojka
Член од
21 август 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
zashto vie mashkite gledate shto poveke zenski da imate..i zaso odma i raskinauvate na zenskata ako ona ne vi dava?zenskite samo za e**nje sluzat?

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
zashto vie mashkite gledate shto poveke zenski da imate..i zaso odma i raskinauvate na zenskata ako ona ne vi dava?zenskite samo za e**nje sluzat?
Ха ха си налетала на погрешен...секс на 15...да не е прерано а...за ова да имаме повеќе женски тоа ти е оној мачо фазон кај некои колку повеќе имаш толку си популарен...но ова не важи за сите со тек на годините одма ќе ги препознаваш оние добрите дечковци :smir:

Член од
20 јуни 2005
Мислења
132
Поени од реакции
2
За едно 10 години ќе се сменат драстично работите во твојот живот, не затоа што ќе поминат 10 години за светот туку затоа што ќе поминат 10 години за тебе. Јас имам другарки што им раскинале на дечковци затоа што многу чекале да станат интимни. Знам дека сега од твој аспект тие работи изглеаат како нешто што би го напраила лесна девојка, ама не е така. Жените исто така имаат потреби тоа треба да го знаеш.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Јас сум немал многу девојки,затоа што тие што ми биле биле подолги врски и сум немал можност многу да вртам т.е може сум имал но јебига кога сум во врска со една останувам со неа,е сега за другите незнам може така си го пумпаат егото што ти ја знам,а до сега не сум раскинал на девојка дека не ми дала како што веќе кажав се ми биле подолги врски во кои имало и секс нели сигурно тоа биле други причини за раскинување,кој рече дека се само за е*ење,за галење,милување,дружење,е*ење,е*ење,е*ење,е*ење :pos: :pos: :pos:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Кој ти рекол дека машките гледаат да имаат што повеќе женски? А и за сексот... Ако има вистински чувства во врската, ке има и доволно разбирање за она колку си спремен/а да се впуштиш во едно сексуално искуство, а богами и да се соочиш со последиците од него. Недај боже бебе на 15-16 години...

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127

Прво, генерализираш. Не сме сите такви. Никогаш не би оставил девојка која ми значи повеќе од животот за секс. Тоа е глупост. И никад во живот не сум гледал повеќе женски да имам. Напротив.

И не, женските не служат само за секс. Не се објекти.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
постои ли уште темата обратно од оваа... ја имам прашање... ќе си го постаам тука...

Што сака да каже девојка која вели “имаш убави прсти“... ? ха? :toe:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
ima viktor posebna tema pobaraj...

Zasto maskite vo sekoja recenica baraat nesto perverzno... kako viktor pogore... i se im asocira na perverzii? i nemojte da mi kazuvat prikazni od tipot "NE SE SITE ISTI bla bla bla"

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
ima viktor posebna tema pobaraj...​

Zasto maskite vo sekoja recenica baraat nesto perverzno... kako viktor pogore... i se im asocira na perverzii? i nemojte da mi kazuvat prikazni od tipot "NE SE SITE ISTI bla bla bla"​
не,не грешка си не бараме ние машките перверзија во секоја реченица туку вие од една реченица правите цела перверзија,ете од твојов пост се гледа кој мисли на перверзии:wink:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
не,не грешка си не бараме ние машките перверзија во секоја реченица туку вие од една реченица правите цела перверзија,ете од твојов пост се гледа кој мисли на перверзии:wink:
да грешка сум... лошо поставено прашање .... Зошто концептот на секоја реченица мора да содржи нешто перверзно...

и одговорот за Виктор.. Можеби затоа што маникирот ти бил добар па сака индиректно да те праша кај си го направил

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Ne e tocno sluzat i za potpiranje koga si pijan :pos2:

Nemoj be taka devojce da generaliziras ne e taka ima sekakvi momcinja i dobri i loshi , i koi cekaat i koi ne cekaat ... glej sto fini deca imash na forumot garant nema da baraat niti da raskinat veruj

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Седиш во дискотека и гледаш некоја 17 годишна која е секс бомба и фала богу дека не можеш да речиш не и ова не ми се верува дека некој би го одбил а што се однесива до вас женските би излегле со 17 годишен ? :)
Има тема кај што би можела да одговорам ама ајде тука. Не кратко и јасно.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Седиш во дискотека и гледаш некоја 17 годишна која е секс бомба и фала богу дека е тешко да речиш не и ова не ми се верува дека некој би го одбил
а што се однесува до вас женските би излегле со 17 годишен ? :)
neeeeee... sepak sum gerijatricar... sakam postari

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Mazi: Zosto ne mozete da napravite razlika megu ljubovta kon majkata i kon vasata zena tuku vecito ste zbrkani?!:tapp:

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Mazi: Zosto ne mozete da napravite razlika megu ljubovta kon majkata i kon vasata zena tuku vecito ste zbrkani?!:tapp:
Хахааха,се надевам прашањево не ти е инспирирано од животот.
Правиме разлика и тоа голема,ПРЕГОЛЕМА,сеа ако си имаш работа со Едип,нема помош.
Нема тука збрка,а веќе ако има,решение ќе се најде во тоа со кого спие.
Различна љубов е тоа,треба и самата да знаеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom