Жените прашуваат, мажите одговараат

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Мене ме интересира што е тоа што би ве натерало да и се пуштите на некоја девојка - ви се допаѓа, се е океј, само што е она што би ве натерало за да покренете некоја иницијатива - ете да излезете заедно за почеток . Нејзиното однесување или што?
ете тоа е битниот фактор болдот сама си го даде одговорот :helou:

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Да тоа се подразбира не ми беше тоа прашањето.
Не можеш ти на секоја девојка што ти се допаѓа да му се закачиш.
Прашањето ми беше ако ти е некоја убава, што ти е онај пресуден момент за да стане нешо повеќе?!?!?!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Прашањето ми беше ако ти е некоја убава, што ти е онај пресуден момент за да стане нешо повеќе?!?!?!
Да ми упати една насмевка ...:pipi:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Да ја прифати играта и да одговори на истата... Ако се “препичуе“ ќе добие џек пот дечко... Момче од Дељадровци кој не е активен на темата [thread=14816]Симптоми оф биинг а сељак[/thread] со пишување, но се препознава во голем број од постовите... :)

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Мене ме интересира што е тоа што би ве натерало да и се пуштите на некоја девојка - ви се допаѓа, се е океј, само што е она што би ве натерало за да покренете некоја иницијатива - ете да излезете заедно за почеток . Нејзиното однесување или што?

...zavisi za sto...toa sto go ima ili nema u glavata...toa bi me nateralo da izlezam so nejze...

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Мене ме интересира и ова:( изглеа само јас си прашувам ама ме интересира)

Зошто откако ќе и побарате број на некоја девојка, не и се јавувате одма - иако и велите - ќе се јавам, туку стандард иам приметено кај сите мора да поминат минимум 3-4 дена пред да се јавите. ЗОШТО?

И ова - ако и побарате број на девојка која не ви е другарка кузне колку, тоа значи дека ви се свиѓа или...?

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Јас лично се јавувам уште дента, или па утредента. Најверојатно некои тоа го оставаат за малце покасно, што знам, ваљда да олади малце работата.
А ако и барам број на девојка, а она не ми е другарка па да правиме домашни заедно, тогаш да. Ми се свиѓа.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496

Зошто откако ќе и побарате број на некоја девојка, не и се јавувате одма - иако и велите - ќе се јавам, туку стандард иам приметено кај сите мора да поминат минимум 3-4 дена пред да се јавите. ЗОШТО?

И ова - ако и побарате број на девојка која не ви е другарка кузне колку, тоа значи дека ви се свиѓа или...?

За првото прашање... Па којзнае колку броеви сме зеле. Не можеме на сите одеднаш да се јавиме нели ?

За второто прашање... Не значи дека ако и побарам број дека ми се свиѓа, ама можеби тоа значи дека ако и се јавам и да и кажам да излеземе е тогаш значи нешто

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
ne mora da znaci, nekoi se javuvaat odma , nekoi po 3-4dena, nekoi voopsto ne se javuvaat :)

hmm, za vtorovo ima poveke znacenja, moze se raboti za nejzina drugarka, pa polesno ke se dojde do informacija, moze onaka radi reda, da se ide samo na kafe, ne mora da znaci deka ti se sviga nekoja za da i pobaras broj, ali da 80 % e taka.
Next - - - > :):) (ko na salter da sum looool)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Вака сега,значи не генерализрам,но голем дел машки не веруваат во пријателство меѓу машко и женско.Зашто?

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Вака сега,значи не генерализрам,но голем дел машки не веруваат во пријателство меѓу машко и женско.Зашто?
Ако сакаш ќе те уверам дека тие НЕКОЈ се многу малку :icon_lol:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Дека во било кој момент, на било кој од двајцата, во главата да им се сврти филмот, толку од пријателството. А барем од машка гледна точка, цура по долен веш да ми се шета по соба и да ми каже "ова или ова" ми стои боље...некако не ми штима. Хормони се у прашање, јебеш га.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308

Првото прашање, тоа е светски прифатен систем на бркање девојки/момци. Во секој втор холивудски филм е разработувана темата. 4 дена се многу, 2 се малку. Сите се јавуваат после третиот ден. И во право се, ако размислиш убаво, ќе приметиш дека ако сакаш да ја играш љубовната игра навистина е така. Ако се јавиш пред третиот ден изгледаш очаен, а на 4тиот незаинтересиран.
Јас ги мразам тие љубовни шаховски партии. Но ако оценам дека некоја девојка сака да игра, морам да работам така. Инаку се би дал за јавување веднаш.

Второ прашање, најверојатно ни се свиѓа, или ни се свиѓа некоја нејзина другарка. Тешко дека би земале број ако немаме намера да правиме нешто, и тоа е нормално, не знам зошто би било чудно :toe: Се интересираш само за оние работи кои ти се допаѓаат. На ваков или онаков начин.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Зошто повеќе би сакале да имате врска со некоја фуфа со големи цицки и г'з што си ги рекламира со деколте до колена и минич до пич,отколку некоја примерна,со задоволителни атрибути?
Ви се исполнува душичката кога останатите гледаат и викаат "Леле,каква риба плеска овој!"?

П.С.Не генерализирам:smir:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Зошто повеќе би сакале да имате врска со некоја фуфа со големи цицки и г'з што си ги рекламира со деколте до колена и минич до пич,отколку некоја примерна,со задоволителни атрибути?
Ви се исполнува душичката кога останатите гледаат и викаат "Леле,каква риба плеска овој!"?
Јас лично, би и ја превртел жилата...ама не би стапил во врска со таква...Отсекогаш сум сметал дека кај попримерните и поконзервативните се крие неисцрплив ресурс на сексуалност(за домаќинлук и останати работи да не зборам) која го чека својот сончев зрак...

Еве еден цитат: „Отсекогаш сум сакал да земам жена што ќе биде дама на улица, домаќинка во кујна и курва во кревет“....Не сакате да го чуете остатокот :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom