Да да...Најсложеното живо суштество на планетата земја е ЖЕНАТА. Многу ме нервира што понекогаш знаете да ја искомплицирате работата максимално.
Да да...
Посебно кога се трудите да објасните нешто едноставно (од два збора а правите сензација)![]()
А бе за жалење од жените си имате иста ваква тема.Најсложеното живо суштество на планетата земја е ЖЕНАТА. Многу ме нервира што понекогаш знаете да ја искомплицирате работата максимално.
Генрализираш....................................... Бидејќи еве да речеме дека сте биле 10 другарки во просек секоја да имала искуство со еве да речеме 10 дечковци, тоа значи дека 100 машки одбивале да признаат дека се во право. Земајќи дека машките кои со кои би иделе однносно во таа возрасна група само во македноја ги има најмалку 100 000, тоа ги прави 0,01%. Ако се фрли поглед на некои статисчки податоци ќе се види дека исклучоци има скоро секогаш повеќе од 1%, што значи вашиот заклучок е нерелавантен и има само за цел ти тука да се караш со машки и да им докажуваш дека си во право сакајќи да го добиеш тоа нивно негирање дека тие грешат а ти ци во право како аргумент дека со тоа се потврдува твојата теза.А бе за жалење од жените си имате иста ваква тема.
Шала.:smir:
Инаку он д сабџект:
Зашто никогаш не признавате дека не сте во право?Дури и кога знаете дека грешите,ќе се улизувате,ќе речете извини,ама нема да речете јас згрешив,не бев у право.
И не викајте дека не е така,зашто денес со другарките дојдовме до заклучок дека сите по тоа прашање горе - доле така реагирате!:smir:
А со другарките дојдовте до заклучок дека девојките не го прават тоа? Епа коа ќе дојдете до тој заклучок, ќе праиме муабет.Зашто никогаш не признавате дека не сте во право?Дури и кога знаете дека грешите,ќе се улизувате,ќе речете извини,ама нема да речете јас згрешив,не бев у право.
И не викајте дека не е така,зашто денес со другарките дојдовме до заклучок дека сите по тоа прашање горе - доле така реагирате!:smir:
И тоа е се` што ние момците имаме да кажеме по ова прашање. Фала Гаго.Bacillus gagous напиша:Генерализираш..........
Добро ако не па утепајте ме.А со другарките дојдовте до заклучок дека девојките не го прават тоа? Епа коа ќе дојдете до тој заклучок, ќе праиме муабет.
И тоа е се` што ние момците имаме да кажеме по ова прашање. Фала Гаго.
Аа океј. Епа тоа се случува бидејќи луѓето (и мажите и жените) во глобала се нарцисоидни и главна преокупација во друштво им е да докажат дека се (суперлатив) (било што, добри, силни, паметни, сеедно). А доколку некој признае дека не е во право, мисли дека со тоа ќе падне неговата репутација, и секако егото ќе се спушти до патос. Тоа е моето мислење.Добро ако не па утепајте ме.
Не реков дека ние не го правиме тоа.
И во темата каде што вие прашувате по стопати е поставено прашањето зашто жените се материјалистки?
Во тие случаи не генерализирате вие?
Си прашав убаво,не реков дека СИТЕ го прават тоа...само зашто се случува како појава.
Неколку примери:Како кои на пример?
Ова зависи од чоекот не е кај сите.Зашто никогаш не признавате дека не сте во право?Дури и кога знаете дека грешите,ќе се улизувате,ќе речете извини,ама нема да речете јас згрешив,не бев у право.
1 саат...ако е порано ондак е лесна.Колку време мислите дека е доволно за да девојка му се предаде на партнерот? И кое ќе биде вашето мислење за девојката доколку таа се предаде порано од она време кое мислите дека е доволно и обратно?
инспирирана од Ајверсон![]()
Јас признавам, затоа што сакам да ми биде мирна главата, јас ако не признавам, таа ќе тера дека лажам, па ќе се испокараме и после ќе чекаме кој прв ќе се смири (не мора да е конкретно за љубов).Зашто никогаш не признавате дека не сте во право?Дури и кога знаете дека грешите,ќе се улизувате,ќе речете извини,ама нема да речете јас згрешив,не бев у право.
Се треба да оди спонтано, глатко. Нема некоја дефиниција за тоа ако му се предаде порано каква е или ако му се предаде покасно каква е? Нема такво нешто, се е до моменталната инспирација!Колку време мислите дека е доволно за да девојка му се предаде на партнерот? И кое ќе биде вашето мислење за девојката доколку таа се предаде порано од она време кое мислите дека е доволно и обратно?
инспирирана од Ајверсон![]()