Жените прашуваат, мажите одговараат

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Најсложеното живо суштество на планетата земја е ЖЕНАТА. Многу ме нервира што понекогаш знаете да ја искомплицирате работата максимално.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Најсложеното живо суштество на планетата земја е ЖЕНАТА. Многу ме нервира што понекогаш знаете да ја искомплицирате работата максимално.
Да да...
Посебно кога се трудите да објасните нешто едноставно (од два збора а правите сензација):toe:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А бе за жалење од жените си имате иста ваква тема.:icon_lol:
Шала.:smir:

Инаку он д сабџект:

Зашто никогаш не признавате дека не сте во право?Дури и кога знаете дека грешите,ќе се улизувате,ќе речете извини,ама нема да речете јас згрешив,не бев у право.

И не викајте дека не е така,зашто денес со другарките дојдовме до заклучок дека сите по тоа прашање горе - доле така реагирате!:smir:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
А бе за жалење од жените си имате иста ваква тема.:icon_lol:
Шала.:smir:

Инаку он д сабџект:

Зашто никогаш не признавате дека не сте во право?Дури и кога знаете дека грешите,ќе се улизувате,ќе речете извини,ама нема да речете јас згрешив,не бев у право.

И не викајте дека не е така,зашто денес со другарките дојдовме до заклучок дека сите по тоа прашање горе - доле така реагирате!:smir:
Генрализираш....................................... Бидејќи еве да речеме дека сте биле 10 другарки во просек секоја да имала искуство со еве да речеме 10 дечковци, тоа значи дека 100 машки одбивале да признаат дека се во право. Земајќи дека машките кои со кои би иделе однносно во таа возрасна група само во македноја ги има најмалку 100 000, тоа ги прави 0,01%. Ако се фрли поглед на некои статисчки податоци ќе се види дека исклучоци има скоро секогаш повеќе од 1%, што значи вашиот заклучок е нерелавантен и има само за цел ти тука да се караш со машки и да им докажуваш дека си во право сакајќи да го добиеш тоа нивно негирање дека тие грешат а ти ци во право како аргумент дека со тоа се потврдува твојата теза.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308

А со другарките дојдовте до заклучок дека девојките не го прават тоа? Епа коа ќе дојдете до тој заклучок, ќе праиме муабет.
Bacillus gagous напиша:
Генерализираш..........
И тоа е се` што ние момците имаме да кажеме по ова прашање. Фала Гаго.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А со другарките дојдовте до заклучок дека девојките не го прават тоа? Епа коа ќе дојдете до тој заклучок, ќе праиме муабет.

И тоа е се` што ние момците имаме да кажеме по ова прашање. Фала Гаго.
Добро ако не па утепајте ме.

Не реков дека ние не го правиме тоа.

И во темата каде што вие прашувате по стопати е поставено прашањето зашто жените се материјалистки?

Во тие случаи не генерализирате вие?

Си прашав убаво,не реков дека СИТЕ го прават тоа...само зашто се случува како појава.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Добро ако не па утепајте ме.

Не реков дека ние не го правиме тоа.

И во темата каде што вие прашувате по стопати е поставено прашањето зашто жените се материјалистки?

Во тие случаи не генерализирате вие?

Си прашав убаво,не реков дека СИТЕ го прават тоа...само зашто се случува како појава.
Аа океј. Епа тоа се случува бидејќи луѓето (и мажите и жените) во глобала се нарцисоидни и главна преокупација во друштво им е да докажат дека се (суперлатив) (било што, добри, силни, паметни, сеедно). А доколку некој признае дека не е во право, мисли дека со тоа ќе падне неговата репутација, и секако егото ќе се спушти до патос. Тоа е моето мислење.

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Како кои на пример?
Неколку примери:
1. Жена шофер која вози пред мене.
2. Жена која пие малце повеќе (ови ми се смешни одкога ќе се опијанат).
3. Жена која не знае да готви.
4. Жена која е тврдоглава.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ова зависи од чоекот не е кај сите.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Колку време мислите дека е доволно за да девојка му се предаде на партнерот? И кое ќе биде вашето мислење за девојката доколку таа се предаде порано од она време кое мислите дека е доволно и обратно?

инспирирана од Ајверсон :)

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Хм....зависи од возраста на девојката и од врската (има многу врски кои се само колку да се рече).

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Колку време мислите дека е доволно за да девојка му се предаде на партнерот? И кое ќе биде вашето мислење за девојката доколку таа се предаде порано од она време кое мислите дека е доволно и обратно?

1 саат...ако е порано ондак е лесна.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.236
Поени од реакции
957
Јас признавам, затоа што сакам да ми биде мирна главата, јас ако не признавам, таа ќе тера дека лажам, па ќе се испокараме и после ќе чекаме кој прв ќе се смири (не мора да е конкретно за љубов).
Значи, направив грешка, доколку е поголема - признавам, доколку е поситна, може и да подлажам, ама во секој случај ќе почувствувам грижа на совест и во рок од 10 минути ќе ја кажам вистината :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

Се треба да оди спонтано, глатко. Нема некоја дефиниција за тоа ако му се предаде порано каква е или ако му се предаде покасно каква е? Нема такво нешто, се е до моменталната инспирација!

Kajgana Shop

На врв Bottom