Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да...Најсложеното живо суштество на планетата земја е ЖЕНАТА. Многу ме нервира што понекогаш знаете да ја искомплицирате работата максимално.
Да да...
Посебно кога се трудите да објасните нешто едноставно (од два збора а правите сензација)![]()
Најсложеното живо суштество на планетата земја е ЖЕНАТА. Многу ме нервира што понекогаш знаете да ја искомплицирате работата максимално.
А бе за жалење од жените си имате иста ваква тема.
Шала.:smir:
Инаку он д сабџект:
Зашто никогаш не признавате дека не сте во право?Дури и кога знаете дека грешите,ќе се улизувате,ќе речете извини,ама нема да речете јас згрешив,не бев у право.
И не викајте дека не е така,зашто денес со другарките дојдовме до заклучок дека сите по тоа прашање горе - доле така реагирате!:smir:
А со другарките дојдовте до заклучок дека девојките не го прават тоа? Епа коа ќе дојдете до тој заклучок, ќе праиме муабет.Зашто никогаш не признавате дека не сте во право?Дури и кога знаете дека грешите,ќе се улизувате,ќе речете извини,ама нема да речете јас згрешив,не бев у право.
И не викајте дека не е така,зашто денес со другарките дојдовме до заклучок дека сите по тоа прашање горе - доле така реагирате!:smir:
И тоа е се` што ние момците имаме да кажеме по ова прашање. Фала Гаго.Bacillus gagous напиша:Генерализираш..........
А со другарките дојдовте до заклучок дека девојките не го прават тоа? Епа коа ќе дојдете до тој заклучок, ќе праиме муабет.
И тоа е се` што ние момците имаме да кажеме по ова прашање. Фала Гаго.
Добро ако не па утепајте ме.
Не реков дека ние не го правиме тоа.
И во темата каде што вие прашувате по стопати е поставено прашањето зашто жените се материјалистки?
Во тие случаи не генерализирате вие?
Си прашав убаво,не реков дека СИТЕ го прават тоа...само зашто се случува како појава.
Неколку примери:Како кои на пример?
Зашто никогаш не признавате дека не сте во право?Дури и кога знаете дека грешите,ќе се улизувате,ќе речете извини,ама нема да речете јас згрешив,не бев у право.
1 саат...ако е порано ондак е лесна.Колку време мислите дека е доволно за да девојка му се предаде на партнерот? И кое ќе биде вашето мислење за девојката доколку таа се предаде порано од она време кое мислите дека е доволно и обратно?
инспирирана од Ајверсон![]()
Се треба да оди спонтано, глатко. Нема некоја дефиниција за тоа ако му се предаде порано каква е или ако му се предаде покасно каква е? Нема такво нешто, се е до моменталната инспирација!Колку време мислите дека е доволно за да девојка му се предаде на партнерот? И кое ќе биде вашето мислење за девојката доколку таа се предаде порано од она време кое мислите дека е доволно и обратно?
инспирирана од Ајверсон![]()