[MkD]Scout
~Fade to Black~
- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 1.485
- Поени од реакции
- 9
Гордоста .. само може да наштети во врска.. секогаш гордоста ја оставам на страна.. но до умерена мера..сепак неможам да дозволам некој да ме гази.
Секогаш одам на компромис. Горд сум кога ќе решам некој проблем заедно со партнерката, многу малку сум тврдоглав.Колку сте горди во љубовта т.е колку во една врска горделивоста ви доаѓа до израз?Дали сте тррдоглави или сепак правите компромис за врската да успее?
Ne sum gord gledam toa nesto da uspee dokolku mene mi e ubavo treba i na nea da i e ubavo...a za trdoglavost ne sum nemam takov obicaj dda kontriram samoКолку сте горди во љубовта т.е колку во една врска горделивоста ви доаѓа до израз?Дали сте тррдоглави или сепак правите компромис за врската да успее?
Горд сум,но гледам тоа да го подзаскријам несакам да искача на површина,не сум многу тврдоглав но си стојам на моите ставови,и со компромис се успева!:wink:Колку сте горди во љубовта т.е колку во една врска горделивоста ви доаѓа до израз?Дали сте тррдоглави или сепак правите компромис за врската да успее?
није тачно,кој е опседнутЗашто секогаш сакате да владеете со било каква ситуација?:helou:
drugarka i ima podobra siska....Што највеќе би ве обесхрабрило при пуштањето на една девојка?
(нормално,освен фактот дека има дечко или е геј.)
Нема финтаШто е финтата со таа "златна резерва"? Секогаш ја има, мора да се има, зошто...?
ништо,нема предавање се иде до крај :back:Што највеќе би ве обесхрабрило при пуштањето на една девојка?
незнам!можеби ако изгледа незаинтересирано или можеби ако за секоја одлука се консултира со некоја си нејзина најдобра другарка!Што највеќе би ве обесхрабрило при пуштањето на една девојка?
Не сум. Да бев немаше да прашувам. :icon_eek:Нема финта
Или ја има или ја нема,и тоа не е само случај со нас машките,и вие ја имате немогуќе да не си упознаена со ова![]()
1. Ne sum naviknat da gubam, verojatno poradi toa sto ne gubam.*angelce* напиша:1. Како го надминувате губитокот на саканата личност, што е она што најчесто го правите за да ја заборавите?
2. Две девојки кои воопшто не ви се по ќејф сакаат да бидат со вас а ете се појавиле во исто време во вашиот живот. Едната е згодна женска која ве сака премногу и би занеле дека може да ве направи срекен и да се почувствувате сакан кога сте со неа. А другата и не е баш толку згодна (ете просечна) ама татко и е бизнисмен и има кука на водно и сите тие работи, а сака да биде со вас, само заради забава?
Која би ја одбрале и зошто?
Zavisi pod sto podrazbiras " partnerka ", ako e licnosta koja ja sakam, a i taa me saka, nema zamerka koja ke me povredi oti znam deka mi kazuva za moe dobro.Скулгрл напиша:Која замерка на партнерката најмногу би ве навредила?
Gord sum, ponekugas duri i premnogu.Crazy in Love напиша:Колку сте горди во љубовта т.е колку во една врска горделивоста ви доаѓа до израз?Дали сте тррдоглави или сепак правите компромис за врската да успее?
Vie ne sakate?*ANE* напиша:Зашто секогаш сакате да владеете со било каква ситуација?:helou:
Nisto, premnogu sum uporen za bilo sto da me spreci da go dobijam toa sto go sakam.`Ангелче` напиша:Што највеќе би ве обесхрабрило при пуштањето на една девојка?
Под А), со мали примеси на Б).Колку сте горди во љубовта т.е колку во една врска горделивоста ви доаѓа до израз?Дали сте тррдоглави или сепак правите компромис за врската да успее?
ТестостеронЗашто секогаш сакате да владеете со било каква ситуација?:helou:
Една од тајните на машкиот свет која нема да ја разберете, ако одговорам искрено многу ќе се најдат навредедни и такЕ...Што е финтата со таа "златна резерва"? Секогаш ја има, мора да се има, зошто...?
Што највеќе би ве обесхрабрило при пуштањето на една девојка?