Жените прашуваат, мажите одговараат

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Гордоста .. само може да наштети во врска.. секогаш гордоста ја оставам на страна.. но до умерена мера..сепак неможам да дозволам некој да ме гази.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
Колку сте горди во љубовта т.е колку во една врска горделивоста ви доаѓа до израз?Дали сте тррдоглави или сепак правите компромис за врската да успее?
Секогаш одам на компромис. Горд сум кога ќе решам некој проблем заедно со партнерката, многу малку сум тврдоглав.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Колку сте горди во љубовта т.е колку во една врска горделивоста ви доаѓа до израз?Дали сте тррдоглави или сепак правите компромис за врската да успее?
Ne sum gord gledam toa nesto da uspee dokolku mene mi e ubavo treba i na nea da i e ubavo...a za trdoglavost ne sum nemam takov obicaj dda kontriram samo :toe:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Горд сум,но гледам тоа да го подзаскријам несакам да искача на површина,не сум многу тврдоглав но си стојам на моите ставови,и со компромис се успева!:wink:

Член од
6 јуни 2006
Мислења
280
Поени од реакции
5
Зашто секогаш сакате да владеете со било каква ситуација?:helou:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Што е финтата со таа "златна резерва"? Секогаш ја има, мора да се има, зошто...?

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Што највеќе би ве обесхрабрило при пуштањето на една девојка?

(нормално,освен фактот дека има дечко или е геј.)

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Што е финтата со таа "златна резерва"? Секогаш ја има, мора да се има, зошто...?
Нема финта
Или ја има или ја нема,и тоа не е само случај со нас машките,и вие ја имате немогуќе да не си упознаена со ова :icon_lol:

ништо,нема предавање се иде до крај :back:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507

незнам!можеби ако изгледа незаинтересирано или можеби ако за секоја одлука се консултира со некоја си нејзина најдобра другарка!

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Нема финта
Или ја има или ја нема,и тоа не е само случај со нас машките,и вие ја имате немогуќе да не си упознаена со ова :icon_lol:
Не сум. Да бев немаше да прашувам. :icon_eek:
Ама ок, чим нема финта...

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
*angelce* напиша:
1. Како го надминувате губитокот на саканата личност, што е она што најчесто го правите за да ја заборавите?

2. Две девојки кои воопшто не ви се по ќејф сакаат да бидат со вас а ете се појавиле во исто време во вашиот живот. Едната е згодна женска која ве сака премногу и би занеле дека може да ве направи срекен и да се почувствувате сакан кога сте со неа. А другата и не е баш толку згодна (ете просечна) ама татко и е бизнисмен и има кука на водно и сите тие работи, а сака да биде со вас, само заради забава?
Која би ја одбрале и зошто?
1. Ne sum naviknat da gubam, verojatno poradi toa sto ne gubam.
2. Bi im rekol i na dvete deka mozat da mi bidat samo prijatelki.
Скулгрл напиша:
Која замерка на партнерката најмногу би ве навредила?
Zavisi pod sto podrazbiras " partnerka ", ako e licnosta koja ja sakam, a i taa me saka, nema zamerka koja ke me povredi oti znam deka mi kazuva za moe dobro.
Crazy in Love напиша:
Gord sum, ponekugas duri i premnogu.
Ne sum tvrdoglav, me biduva za kompromisi, iako ponekogas sum na " povredenata " strana :)
*ANE* напиша:
Vie ne sakate?
`Ангелче` напиша:
Nisto, premnogu sum uporen za bilo sto da me spreci da go dobijam toa sto go sakam.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Под А), со мали примеси на Б).
Тестостерон

Една од тајните на машкиот свет која нема да ја разберете, ако одговорам искрено многу ќе се најдат навредедни и такЕ...

:pos::pos::pos::pos::pos: како ме насмеа, за ова имаш кафе.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Зошто ви е тешко да речите Те сакам или да изразите било какви чувства?!

Kajgana Shop

На врв Bottom