Жените прашуваат, мажите одговараат

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Ај ќе се потрудам да бидам ебано конкретна...ајде еве Анџелина Џоли, Шерон Стоун било која добра типка од маало која има малку поголеми цицки, и не викај дека не е така, пошо така е.
Сакам да знам зошто?
Откако научи да читаш мисли, нема потреба да ти одговарам, и тоа ќе си го прочиташ, нели...

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Зошто секоја девојка која ќе ја видите ако изгледа малку подобро ви е предмет на маструбирање?
Ај ќе се потрудам да бидам ебано конкретна...ајде еве Анџелина Џоли, Шерон Стоун било која добра типка од маало која има малку поголеми цицки, и не викај дека не е така, пошо така е.
Сакам да знам зошто?
Затоа што ни се дига!:chill:

Член од
11 октомври 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
***haha, aj doSta bEse so pametniTe devojki sea malce neso drugo. ZAso maSkive sE pLasAt od kOrpA???????? ****

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
***haha, aj doSta bEse so pametniTe devojki sea malce neso drugo. ZAso maSkive sE pLasAt od kOrpA???????? ****
****а Со КоЈа ЦеЛ ВаКвИ ГлупАвИ ПрАшАњА и ВакА УшТе поглУПаВо НапиШанИ****А тИ УдИраШ сО КорПиТе По ГлавА?!****:bljak:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Сакам да знам зошто?
Не е така... ама ај за да ти одговорам ќе биде “така е“.
Затоа што мажите се возбудуваат на физичка убавина (која подразбира цицки, гзови, u name it!). Слично како што девојките се палат на статус, моќ, и сила. И не ми кажуј не е така :)

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Девоките се плашат уште повеќе од корпа, само по некое непишано правило од машките се очекува да пријдат први, па процентуално се поголеми и шансите да ја добијат корпата. Како да не се плашат?

S

Stef Bachatero

Гостин
Машко што е успешен со жени не ги брои корпите,ги брои успесите.И напротив парите се важни,но најважно е како ти ја правиш да се чувстуваа таа е сигурна во тебе.А да и убавите жени имаат една страна која не ја признаваат,а таа дека тајно сакаат маж кој е во контрола на себе,на својата реалност и на девојки.

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Девоките се плашат уште повеќе од корпа, само по некое непишано правило од машките се очекува да пријдат први, па процентуално се поголеми и шансите да ја добијат корпата. Како да не се плашат?
maskite imaat pogolemi sansi za korpa posto zenite mnooooooooooooooooooogu se digaaaaaaat:pipi:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Сакам да знам зошто?
Полека мирна, мирна, така, се смири? ако уште си нервозна земи напи се шеќер и вода или таканаречена кока кола во денешно време.

Ја не знам што не ти е јасно, те чуди ли тебе тоа што природата му дарила на мажот желба за секс, и те чуди ли тоа дека баш разликите се тие што палат, а разликите се очигледни како поголемите гради.
Така да секој што ќе каже дека не му се јавува желба за секс при таков празник за очи значи не е потентен а таков се надевам нејќеш да има ш во кревет, е сега која како ќе си ја задоволи таа ненедејна желба за секс е друга работа. Некој вечерта ќе ја задоволи со неговата девојка сеќавајќи се на големите гради што ги видел дента, некој ќе и се јави на својата fuck-friend-ица, а некој ќе мора да се задоволи со десанка, во секој случај многу подобра варијанте отколку да се ејакулира во сон сонувајќи ја истата таа глетка.

mUv@ ThE DoGg

oLd ScHoOl PerSoN
Член од
29 септември 2005
Мислења
363
Поени од реакции
5
Сакам да знам зошто?
еве јас ќе ти кажам дека не е така, барем за мене, а ако си ти силно убедена дека е така тогаш не поставувај прашање одговарај си сама.

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Maj kвешч ис:
Ситуација:Девојката ви се допаѓа и тоа многу, постојано ви е во мислите, и се јавувате постојано макар и за да ја чуете, и пишувате постојано смс, кога ќе ја видите и велите ајде да се видиме овие дена или ајде ќе одиме на кафе и такви ствари, а никако да се јавите и конечно да го превземете чекорот што значи излегување? Мислам стварно сум во прашалници зашо го правите ова. Имам приметено и на мене и на другарки во последно.

Или накратко зошто на некоја девојка постојано и велите, ајде да излезиме или вечер ќе се видиме, а кога ќе дојде вечер нигде ве нема? Зошто ако не планирате да излезите кажувате такви фрази постојано (секој ден) и пишувате пораки од типот да излезиме, но никогаш точен договор!

Чекам одговор4иња.

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Maj kвешч ис:
Ситуација:Девојката ви се допаѓа и тоа многу, постојано ви е во мислите, и се јавувате постојано макар и за да ја чуете, и пишувате постојано смс, кога ќе ја видите и велите ајде да се видиме овие дена или ајде ќе одиме на кафе и такви ствари, а никако да се јавите и конечно да го превземете чекорот што значи излегување? Мислам стварно сум во прашалници зашо го правите ова. Имам приметено и на мене и на другарки во последно.

Или накратко зошто на некоја девојка постојано и велите, ајде да излезиме или вечер ќе се видиме, а кога ќе дојде вечер нигде ве нема? Зошто ако не планирате да излезите кажувате такви фрази постојано (секој ден) и пишувате пораки од типот да излезиме, но никогаш точен договор!

Чекам одговор4иња.
АуРоРа из бек :vozbud:
Не се сите вакви пуватори,ако договорам состанок сум точен и нејќам да извисам никого,ако сум рекол ајде тогаш и тогаш да се видиме не откажувам никогаш ако толку ми значи девојката и и досаѓам :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom