- Член од
- 27 јуни 2007
- Мислења
- 2.157
- Поени од реакции
- 507
многу љубоморен не може да ме направи ама баш ништо!Што ве прави да бидете мноогу љубоморни?
многу љубоморен не може да ме направи ама баш ништо!Што ве прави да бидете мноогу љубоморни?
Ако глобализираме, мажите ги прави љубоморни се`. Се` поврзано за девојката која им се допаѓа, а во приказната не се тие главниот принц, ги прави љубоморни.Што ве прави да бидете мноогу љубоморни?
Процедурално: Скулгрл нависитна е алергична на свежо цвеќе, исто како што е и на свежо косена трева.
Де молим те дообјасни се пошто сум цел во прашалници.Е браво стварно многу си паметен. Просто да ти се чуди човек. И откако го прочитав твојот пост не ни ми треба шенген виза за Бардовци, сите порти ми се отворени со тебе. Алал да ти е.Е ваков одговор чекав. Секоја чест![]()
:lud:Вака сега! Да речиме дека сте втора година на фак, и вашиот другар се мува со девојка од прва година средно! Какво мислење ќе имате вие за другарот и за онаа со која се мува тој?
И истово прашање, само плус ако другаров ваш има девојка а се мува со помалава .. ?
Ајде де! Одговор чекам!:lud:
Ќе му се смеем и ќе му речем дека е педофилВака сега! Да речиме дека сте втора година на фак, и вашиот другар се мува со девојка од прва година средно! Какво мислење ќе имате вие за другарот и за онаа со која се мува тој?
И истово прашање, само плус ако другаров ваш има девојка а се мува со помалава .. ?
За она првото: Ке му речам дека е неарен и дека за тоа се оди затвор (малолетничка со полнолетен). А и едноставно големи се разликите во годините. Од нив ништо сериозно неможе да бидне.Вака сега! Да речиме дека сте втора година на фак, и вашиот другар се мува со девојка од прва година средно! Какво мислење ќе имате вие за другарот и за онаа со која се мува тој?
Ќе му кажам дека е бизарно во најмала рака, и дека ако има памет во глава ќе треба да престане. Било кој со разум може да оцени дека тоа не е воопшто нормално во било кој поглед.Вака сега! Да речиме дека сте втора година на фак, и вашиот другар се мува со девојка од прва година средно! Какво мислење ќе имате вие за другарот и за онаа со која се мува тој?
Немам другари педофили...барем засегаВака сега! Да речиме дека сте втора година на фак, и вашиот другар се мува со девојка од прва година средно! Какво мислење ќе имате вие за другарот и за онаа со која се мува тој?
Нивен живот нивни начин на живеење,што сакаат нека прават,би му кажал само дека тоа не ми се допаѓа и е педофилски па он што сака нека прави,сепак ми е другар,доколку се знаеме доволно и сум оформил некакво мислење за него такво мување нема да ми го смени мислењето за него,секој си има право на свој сопствен живот и како сака нека си живее:helou:Вака сега! Да речиме дека сте втора година на фак, и вашиот другар се мува со девојка од прва година средно! Какво мислење ќе имате вие за другарот и за онаа со која се мува тој?
па какво мислење треба да имам?ништо страшно!ќе му дадам само совет,да внимава што прави со малечката и толку?...Да речиме дека сте втора година на фак, и вашиот другар се мува со девојка од прва година средно! Какво мислење ќе имате вие за другарот и за онаа со која се мува тој?