Жените прашуваат, мажите одговараат

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Што ве прави да бидете мноогу љубоморни?
Ако глобализираме, мажите ги прави љубоморни се`. Се` поврзано за девојката која им се допаѓа, а во приказната не се тие главниот принц, ги прави љубоморни.

Мене, како индивидуалец со чудно напишан испсилон хромозом коа се работи за машки навики... љубомората не ми значи воопшто. А сум приметил жени бре се палат на машка љубомора. Конечно ми стана јасно зошто жените уживаат кога дечко им крши заби на некоја будала. Во нивниот речник значело “Тој ме сака и сака да ме заштити“. Срање у три бои.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.150
Поени од реакции
25.777
Е браво стварно многу си паметен. Просто да ти се чуди човек. И откако го прочитав твојот пост не ни ми треба шенген виза за Бардовци, сите порти ми се отворени со тебе. Алал да ти е.Е ваков одговор чекав. Секоја чест:tapp::tapp::tapp:
Де молим те дообјасни се пошто сум цел во прашалници.

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Вака сега! Да речиме дека сте втора година на фак, и вашиот другар се мува со девојка од прва година средно! Какво мислење ќе имате вие за другарот и за онаа со која се мува тој?

И истово прашање, само плус ако другаров ваш има девојка а се мува со помалава .. ?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Вака сега! Да речиме дека сте втора година на фак, и вашиот другар се мува со девојка од прва година средно! Какво мислење ќе имате вие за другарот и за онаа со која се мува тој?

И истово прашање, само плус ако другаров ваш има девојка а се мува со помалава .. ?
:lud:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496

Ќе му се смеем и ќе му речем дека е педофил

Ама за втората варијанта. Зависи колкава му е другата девојка

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689

За она првото: Ке му речам дека е неарен и дека за тоа се оди затвор (малолетничка со полнолетен). А и едноставно големи се разликите во годините. Од нив ништо сериозно неможе да бидне.
За она второто: Истото што и првото + би си помислил дека тој не знае што сака.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127

Ќе му кажам дека е бизарно во најмала рака, и дека ако има памет во глава ќе треба да престане. Било кој со разум може да оцени дека тоа не е воопшто нормално во било кој поглед.

А, ако има девојка, нивен проблем, тие нека се расправаат. Воопшто не е мое гајле.

Иронично, има ваков случај само што таа што е прва година ми е другарка. Се има на светов.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.408
Поени од реакции
25.287

Немам другари педофили...барем засега

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28

Нивен живот нивни начин на живеење,што сакаат нека прават,би му кажал само дека тоа не ми се допаѓа и е педофилски па он што сака нека прави,сепак ми е другар,доколку се знаеме доволно и сум оформил некакво мислење за него такво мување нема да ми го смени мислењето за него,секој си има право на свој сопствен живот и како сака нека си живее:helou:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Pa sigurno toj ne mi bi bil drugar ako e takov.toa jas ne go svakjam neznam zs!

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
...Да речиме дека сте втора година на фак, и вашиот другар се мува со девојка од прва година средно! Какво мислење ќе имате вие за другарот и за онаа со која се мува тој?
па какво мислење треба да имам?ништо страшно!ќе му дадам само совет,да внимава што прави со малечката и толку?

Kajgana Shop

На врв Bottom