Ljupco
...ExtraVagant...
- Член од
- 20 јули 2006
- Мислења
- 1.810
- Поени од реакции
- 12
Сакате девојки со или без прслуци? Кое како ви игледа?
...anyway is ok...
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Воопшто не ми е битно и не ми праи никаква разлика...Сакате девојки со или без прслуци? Кое како ви игледа?
без!по сехи е!плус ако и се приметуваат братавиците!:je:Сакате девојки со или без прслуци? Кое како ви игледа?
да те рачунам ко жена и да ти одговорам или?!slednoto dali da nosat gakji so minic ili tanga... ili VOOPSTO da ne nosat![]()
![]()
![]()
Црна коса катран права ама природна нефарбана и зелени или сини очи. Ауф. Таа комбинација ми е шенген виза за Бардовци. Да знае да ме фрапира со интелигенција и галантност истовремено со тоа да може да ми предизвика ерекција од 5-ти степен.Што ви е пресудно за да се дозаљубите до бесвест во некоја,
да ја гледате секој ден што повеќе и да си праите муабет или пак сосем спротивно - да не ја гледате, да ви недостига, да копнеете леле кај е сега?!?! Далечината го прави своето, прави љубов или почестото гледање?!
а а а ?
Што ви е пресудно за да се дозаљубите до бесвест во некоја,
да ја гледате секој ден што повеќе и да си праите муабет или пак сосем спротивно - да не ја гледате, да ви недостига, да копнеете леле кај е сега?!?! Далечината го прави своето, прави љубов или почестото гледање?!
а а а ?
Црна коса катран права ама природна нефарбана и зелени или сини очи. Ауф. Таа комбинација ми е шенген виза за Бардовци. Да знае да ме фрапира со интелигенција и галантност истовремено со тоа да може да ми предизвика ерекција од 5-ти степен.
Искрено зависи од личноста...ако е некоја неодолива јас би бил тој што нема да можам да се откачам од неa.....додека од друга страна ако некоја е мила и паметна а сепак на секоја средба збори по цели саати без престан...тогаш за да ја спасам врската ќе барам поретко да се гледаме за да може да оставиме простор желбата за повторна средба со срце да ји исчекуваме.....Што ви е пресудно за да се дозаљубите до бесвест во некоја,
а а а ?