Жените прашуваат, мажите одговараат

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Сакате девојки со или без прслуци? Кое како ви игледа?
Воопшто не ми е битно и не ми праи никаква разлика...
Ако е без... одлично, олеснет пристап...
Ако е со... го знаете муабетот на Joey... once i looked at a bra... and it popped open (или нешто така слично) :) ... така да, и тоа не е проблем...

Мааа.. битно да се др(у)жиме .... дали со или без прслук... the twins are gonna come out :kez:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
има ли овакви прашања :icon_lol:...море море девојчињава глеј ги бреееее :smir:

ај баш да видам шо ќе биде следното прашање.....

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
slednoto dali da nosat gakji so minic ili tanga... ili VOOPSTO da ne nosat :) :) :)

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Што ви е пресудно за да се дозаљубите до бесвест во некоја,
да ја гледате секој ден што повеќе и да си праите муабет или пак сосем спротивно - да не ја гледате, да ви недостига, да копнеете леле кај е сега?!?! Далечината го прави своето, прави љубов или почестото гледање?!

а а а ?

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.158
Поени од реакции
25.841
да ја гледате секој ден што повеќе и да си праите муабет или пак сосем спротивно - да не ја гледате, да ви недостига, да копнеете леле кај е сега?!?! Далечината го прави своето, прави љубов или почестото гледање?!

а а а ?
Црна коса катран права ама природна нефарбана и зелени или сини очи. Ауф. Таа комбинација ми е шенген виза за Бардовци. Да знае да ме фрапира со интелигенција и галантност истовремено со тоа да може да ми предизвика ерекција од 5-ти степен.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
зависи од човекот и карактерот негов,понекогаш сакам да се гледаме секој ден некогаш тоа ме загушува претерано и ми треба одмор

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34

а а а ?

DObro da go pushi bez toa nisto....gledal ne gledal sveedno ,mada bolje da ne ja gledam ako e ruzna ako e ubava da ja gledam

Rasipana demek sijalica chuda pravi za prolepshavanje na ponezniot pol :pos2:

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Црна коса катран права ама природна нефарбана и зелени или сини очи. Ауф. Таа комбинација ми е шенген виза за Бардовци. Да знае да ме фрапира со интелигенција и галантност истовремено со тоа да може да ми предизвика ерекција од 5-ти степен.

Е браво стварно многу си паметен. Просто да ти се чуди човек. И откако го прочитав твојот пост не ни ми треба шенген виза за Бардовци, сите порти ми се отворени со тебе. Алал да ти е.Е ваков одговор чекав. Секоја чест:tapp::tapp::tapp:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814

а а а ?
Искрено зависи од личноста...ако е некоја неодолива јас би бил тој што нема да можам да се откачам од неa.....додека од друга страна ако некоја е мила и паметна а сепак на секоја средба збори по цели саати без престан...тогаш за да ја спасам врската ќе барам поретко да се гледаме за да може да оставиме простор желбата за повторна средба со срце да ји исчекуваме.....
(лееее колку лигаво сум ги напишал последниве фрази :pos: )

Kajgana Shop

На врв Bottom