Жените прашуваат, мажите одговараат

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Така е, уопште не ни треба секс! У ствари ние само сакаме да играме танго, баш како што ти е прикажано на аватарот и да ни "биде супер заедно". А тие срамотни работи нека ги прават неваспитаните!
Да ги немаше тие срамотни работи ќе те немаше тебе. Си помислил на тоа :smir:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.967
Поени од реакции
83.301
Незнам ја тоа. Ми рекоа устата со сапун ќе ми ја мијат ако продолжам да зборам на таа тема.

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Незнам ја тоа. Ми рекоа устата со сапун ќе ми ја мијат ако продолжам да зборам на таа тема.

...se dodeka ne padne sapunot na zemja, nemaj gajle...:pos2::pos2::pos2: a od takvi zakani pobeleni ni se...:salut:

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Глупо прашање. Извини ама стварно е глупаво. Како не даваме до знаење? Ако момците во оваа држава не досаѓаат на девојки за да ги освојат не знам каде. Имаш среќа што не си Унгарка на пример, или пу пу швеѓанка. Таму жените трчаат. Ама па имаат памет у глава (ништо лично, само генерализирам)... знаат што сакаат. :zid:

А мене ме интересира КАКО ДАВАТЕ до знаење дека некоја ви се свиѓа?

п.с.Не се секрај и кај нас како дошле времињата, се Унгарци и Швеѓани ќе станеме.

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
Глупо прашање. Извини ама стварно е глупаво. Како не даваме до знаење? Ако момците во оваа држава не досаѓаат на девојки за да ги освојат не знам каде. Имаш среќа што не си Унгарка на пример, или пу пу швеѓанка. Таму жените трчаат. Ама па имаат памет у глава (ништо лично, само генерализирам)... знаат што сакаат. :zid:
viktorgg ne vikam za onie gjavezi koj gledaat da fatat samo zenska,kolku da ja pominat ili imaat na broj:qrqr tuku jas imam i drugari i moj bivsi deckovci koj mi kazale deka bez razlika kolku i da im se sviga nekoe devojce,oni ne go pokozuvaat toa i ocekuvaat ona da dokazuva non stop deka gi saka t.e. da trca po niv??? toa ne go svakam:nesum:
ili moze ocekuvate vie maskite, nie devojcinjava da staneme kako svegankite:)))
ozbilno nemalo samo eden drugar da mi kaze za ovaa "sjajna pomisla":frwqwqwq

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
А бре алтан: ...Се шекнувам и клекнувам на колена без срам .... Верувам дека си ја чула барем еднаш.
И ако уште еднаш кажеш дека не ја знаеш, нема никад да ти ТИТНАМ, така да ке си го сватиш одговорoт зашто на кого како!LoL! хехе!:smir:

Хехехеехе, морам да ти признаам дека си ептен духовит. НЕ се зезам - најсериозно. Да де ја иам слушнато како не, си ја имам и на мп3 плеерот само не знам како не сум го приметила тој дел еее. А рефренот си го знам ко оче наш:
...И се дур не ме засакаш а после јас си знааааам...

И чекај чекај сеа што ми текнаааа. Аха те фатииииив.
Песната не е од Влатче, од Ластовица еееее, затоа ме збуна. Нишо.
ЈА не ти титкам од денес така да знаеш:smir::smir::smir:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Хехехеехе, морам да ти признаам дека си ептен духовит. НЕ се зезам - најсериозно. Да де ја иам слушнато како не, си ја имам и на мп3 плеерот само не знам како не сум го приметила тој дел еее. А рефренот си го знам ко оче наш:
...И се дур не ме засакаш а после јас си знааааам...

И чекај чекај сеа што ми текнаааа. Аха те фатииииив.
Песната не е од Влатче, од Ластовица еееее, затоа ме збуна. Нишо.
ЈА не ти титкам од денес така да знаеш:smir::smir::smir:
....Мора да сте ти и тетка Ева роднини
Мудро-зелени за својте години!... :smir:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
viktorgg ne vikam za onie gjavezi koj gledaat da fatat samo zenska,kolku da ja pominat ili imaat na broj:qrqr tuku jas imam i drugari i moj bivsi deckovci koj mi kazale deka bez razlika kolku i da im se sviga nekoe devojce,oni ne go pokozuvaat toa i ocekuvaat ona da dokazuva non stop deka gi saka t.e. da trca po niv??? toa ne go svakam:nesum:
ili moze ocekuvate vie maskite, nie devojcinjava da staneme kako svegankite:)))
ozbilno nemalo samo eden drugar da mi kaze za ovaa "sjajna pomisla":frwqwqwq
Само што опиша една изразито женска особина. Веројатно за другари имаш некои момци кои мислат дека вредат премногу или се дружеле со девојчиња премногу па фатиле некои женски особини.
Во природата на машкото е да биде ловец нели? Јас имам поианков впечаток дека мажите покажуваат. Или трта опција е, дека се толку многу срамежливи што им е срам да пријдат дури.

Аурора напиша:
Освен оние кои веќе беа спомнати а демек се “само за една вечер или да влезат како број“, другите момци даваат до знаење на сличен начин. Во принцип мажите ретко (читај скоро никогаш) не приоѓаат на девојка затоа што сакаат да имаат долга врска со неа. Запомни го тоа, полесно ќе ти биде.
Инаку, универзален систем за пуштање(да приметиш дека на некој му се свиѓаш) е насмевката на лицето кога е со тебе. Или, ако сте тинејџери, може и да се однесува како идиот. Значи комплетно обратно, а тоа е според мене затоа што се нервира дека те нема, а срам му е да ти се пушти па праи кретенски постапки.... хммм, со последниов пасус, може и да грешам. :helou: Можеби... ај добро. :)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152

п.с.Не се секрај и кај нас како дошле времињата, се Унгарци и Швеѓани ќе станеме.
Па веројатно многу поочигледно од вас девојките,значи без шифри и читај меѓу редови работи,барем кај мене е така :toe: едноставно приоѓаш и мечка страв мене не :pos2:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376

Again - body language. Али како? Па погледот, начинот на комуникација (ептен сум out of order - т.е. зборувам работи безвезе)

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
со тоа што се трудиме околу неа.. едноставно.. целото внимание е насочено кон неа..

други.. се обидуваат малку агресивно да ја рисвојат...

трети прават глупости пред неа..

четврти се срамат од неа..

петти ја избегнуваат...(не секогаш)

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21

Aко некој додека му зборите изгледа како да ве слуша...тоа е тоа,таа е жртвата и боди ленгвиџот:pos2::pos2: што се јавува кога на некого му се свиѓате...

PowerBoY14

Јас Сум Тој и Тој Роден Тогаш и Тогаш
Член од
13 април 2007
Мислења
256
Поени од реакции
4
еее, Мислам дека ова кажува за се што се способни машките..
Гледајте го до крај.. Крајот е најважен...
Секако ќе се натажите малку.. но вистината си е вистина...
Гледајте!

Член од
25 август 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
Zasto mislite deka poklonite ja kupuvaat ljubovta?
I u koj film e vlezen musko koe podaruva alka od 2600 eu na 3 sostanok?

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Pfff! Sigurno e u nekoj VERY VERY BAD film vlezen, zdrav chovek ne go pravi toa!

Kajgana Shop

На врв Bottom