Жените прашуваат, мажите одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Колку ви е битен сексот во врската?Дали можете да ЉУБИТЕ некоја и да ви биде супер заедно,а да немате секс?
Да но не до недоглед... да ми каже дека несака секс до прва брачна ноќ зашто црквата тоа го налага а она е многу побожна...:pos2:

Да но не до недоглед... да ми каже дека несака секс до прва брачна ноќ зашто црквата тоа го налага а она е многу побожна...:pos2:

togas nemase ni da dojde do vrska deka ne sum ja po toj film

Колку ви е битен сексот во врската?Дали можете да ЉУБИТЕ некоја и да ви биде супер заедно,а да немате секс?
Не ми е баш најнајбитен. А ако ни е супер тогаш што ке ми е секс. :toe: :wink:

Ако толку многу се сакаме сексот е неизбежен затоа што едноставно нема двајцата да можеме да издржите кога сме заедно.

офф-топик - Брн, зошто одговараш на темава? :)
можам да ја љубам и без секс :) сексот во врска е само задоволување на потребите на двата партнери, а воедно кај некои и ја зацврстува довербата - тоа е тајната на интимата мегу двата партнери.

Како и да е да се раскине поради немање секс или да некеш да се фатиш со некоја што нема секс е навистина глупо (па кога тогаш ке ти даде) лол

...ja mozam, bez problem...ako ja sakam, ke ja sakam i bez da mi dade, zatoa sto za da mi dade treba da ja sakam ili da me saka...e sea ako doe zort rabota, ke se snajdam od strana(ali sekako bi i kazal-poshto ona nesaka vo momentot a jas sakam da ja chekam ali priroda si e priroda-na nejze ke bide odlukata za toa)...rezervna de guma...ali koa ke bide posle ke bide jako i nezaboravno, zatoa i toa sto vredi moze da se pocheka...

me interesira zasto ne im davate do znaenje na nekoe devojce deka vi se sviga i ako se skarate ili raskinete ostanuvate ladni(demek ne gi pokazuvate custvata)?? nie kako treba da doznaeme deka vi znacime??

me interesira zasto ne im davate do znaenje na nekoe devojce deka vi se sviga i ako se skarate ili raskinete ostanuvate ladni(demek ne gi pokazuvate custvata)?? nie kako treba da doznaeme deka vi znacime??
Глупо прашање. Извини ама стварно е глупаво. Како не даваме до знаење? Ако момците во оваа држава не досаѓаат на девојки за да ги освојат не знам каде. Имаш среќа што не си Унгарка на пример, или пу пу швеѓанка. Таму жените трчаат. Ама па имаат памет у глава (ништо лично, само генерализирам)... знаат што сакаат. :zid:

како бе не им даваме до знаење дека ни се свиѓа некоја,ако ние не даваме до знаење незнам кој,јас на пример не само што давам до знаење него некогаш и отворено кажувам тет а тет па што биде нека биде,а ако раскинам значи нема чувства се ладиме јебига(недај боже скроз да оладиме:pos:)али онака малку:smir:

грешка си.ова прашање треба да биде поставено во обратен правец.
а убаво одговори и виктор на ова прашање.:nesum: :wink:

Хах, која е таа песна од Владо жити се,морам да ја научам. Ај ќе ми ја пратиш по пп? :smir::smir::smir:

И што на кого како. Некој се привилегирани или само тие што ви се свиѓаат им титкате?
А бре алтан: ...Се шекнувам и клекнувам на колена без срам .... Верувам дека си ја чула барем еднаш.
И ако уште еднаш кажеш дека не ја знаеш, нема никад да ти ТИТНАМ, така да ке си го сватиш одговорoт зашто на кого како!LoL! хехе!:smir:

Така е, уопште не ни треба секс! У ствари ние само сакаме да играме танго, баш како што ти е прикажано на аватарот и да ни "биде супер заедно". А тие срамотни работи нека ги прават неваспитаните!

Да бидеме реални. Кога сме неискусни се плашиме да ги изразиме нашите чувства. Ама кога ќе се фатиш со 2-3 девојки па кога ќе добиеш 6-7 корпи тогаш делиш чуства на све страни :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom