Жените прашуваат, мажите одговараат

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Хах, која е таа песна од Владо жити се,морам да ја научам. Ај ќе ми ја пратиш по пп? :smir::smir::smir:

И што на кого како. Некој се привилегирани или само тие што ви се свиѓаат им титкате?

...zavisi curo, ja na primer ne sakam da vodam ljubav preku telefon, mnogu sum kratok jasen i koncizen po telefon...se dogovaram za u zivo i tamu se vodi ljubav, a ne po 4 saata na telefon...nema logika toa...i plus moz da te boli uvo od promaja po telefon koa slushash...znaesh, od edno uvo vlegue od drugo izlegue...:pos2::pos2::pos2:

Член од
25 август 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
Dali devojka koja e veke vo vrska e nedopirliva , ili ako setite deka ima mal prostor igrate na taa karta ?
Sto mislite za igranje na tuga nesreka?

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Као
1. секој се бори и живее за својата среќа
2. не би сакал никој да е несреќен или повреден :)
3. девојка која е во врска дали е недопирлива , па што знам иако е забрането овошје во очите на другите, мислам дека е не е недопирлива и таа има свое јас, и таа има своја слобода , и ако сака и може има шанса и можност и таа може да се препушти на некоја случајност задоволство убави моменти , чудно е што некогаш се бориме за тие забранети овошја таа игра има голем ризик или добиваш или губиш, плодот е толку прекрасен и убав , провоцира и изазива.
истата таа игра ја играат особи и од машкиот и од женскиот пол:)
4. јас сум роден player - имам универзални позициии :) како мал на фудбал ме учеа не ти треба мн. простор само имај добар осет за игра

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
nedopirlivi se samo tie koi ispagjat od samite kriteriumi koj si gi postavas za dopiranje:back:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Plejer :pos2:
Znaci nema nisto sveto , sve e dopirlivo ? Devojka na drugar ,primer?

девојка на другар не , али нема недопирлива женска , битен е начинот на кој ке се потрудиш да стигнеш до неа:wink:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Dali devojka koja e veke vo vrska e nedopirliva , ili ako setite deka ima mal prostor igrate na taa karta ?
Sto mislite za igranje na tuga nesreka?
нема недопирлива девојка,има девојка која ја цени и сака врската во која е а има и девојка на која и шараат очите,е сега ризик јак али мила душа :pos: вреди да се проба,иако јас не би го направил тоа,доколку е во врска се откажувам
Znaci nema nisto sveto , sve e dopirlivo ? Devojka na drugar ,primer?
света работа ти е црква а не девојка во врска
како што кажав не би расипал ничија врска а уште помалку па да се улетам за девојка на другар

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
нема недопирлива девојка,има девојка која ја цени и сака врската во која е а има и девојка на која и шараат очите,е сега ризик јак али мила душа :pos: вреди да се проба,иако јас не би го направил тоа,доколку е во врска се откажувам

света работа ти е црква а не девојка во врска
како што кажав не би расипал ничија врска а уште помалку па да се улетам за девојка на другар
офтопик
не расипуваш врска , хаха ако ти се допаѓа девојката зошто да не се бориш за неа ? или ти си еден светец аа влатко влатко - стар волк си ти:wink::wink:

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
офтопик
не расипуваш врска , хаха ако ти се допаѓа девојката зошто да не се бориш за неа ? или ти си еден светец аа влатко влатко - стар волк си ти:wink::wink:
ако е девојка света работа јас сум светец :wink:
не за*би стварно шала на страна,никогаш не сум бил у ситуација да ми се свиѓа девојка која била во врска и да треба да се борам за неа,ама сигурно не би расипал ничија врска,како што нејкам мене да ми се мешаат

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Колку ви е битен сексот во врската?Дали можете да ЉУБИТЕ некоја и да ви биде супер заедно,а да немате секс?

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Колку ви е битен сексот во врската?Дали можете да ЉУБИТЕ некоја и да ви биде супер заедно,а да немате секс?
„Не ни е битен уопште!“

Нормално дека ни е битен, врска без секс ко кола без гориво!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
прашањево за некој 14-15 годишни да се сакаат а да немаат секс ,

Искрено за мене битен е , ке ја љубам ке ја сакам и ке имаме добар секс :) Mоже да се апстинира од секс , да се љуби и да биде супер , али вечно неможе да се апстинира, па поготово кога си во врска:wink:

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177

zavisi, sexot ne e sve vo zivotot taka da bi mozel period bez sex :vozbud::vozbud::vozbud:

toa ti e kako so joint, ne pafkas nedela dve tri potoa te roka epten u glaa

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
муабетов К-15 ја шетам ја частам маста и ја вадам ама не сум ја пипнал
секако дека ни е битен:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom