viktorgg ne vikam za onie gjavezi koj gledaat da fatat samo zenska,kolku da ja pominat ili imaat na broj:qrqr
tuku jas imam i drugari i moj bivsi deckovci koj mi kazale deka bez razlika kolku i da im se sviga nekoe devojce,oni ne go pokozuvaat toa i ocekuvaat ona da dokazuva non stop deka gi saka t.e. da trca po niv??? toa ne go svakam:nesum:
ili moze ocekuvate vie maskite, nie devojcinjava da staneme kako svegankite
))
ozbilno nemalo samo eden drugar da mi kaze za ovaa "sjajna pomisla":frwqwqwq
Само што опиша една изразито женска особина. Веројатно за другари имаш некои момци кои мислат дека вредат премногу или се дружеле со девојчиња премногу па фатиле некои женски особини.
Во природата на машкото е да биде ловец нели? Јас имам поианков впечаток дека мажите покажуваат. Или трта опција е, дека се толку многу срамежливи што им е срам да пријдат дури.
Аурора напиша:
А мене ме интересира КАКО ДАВАТЕ до знаење дека некоја ви се свиѓа?
Освен оние кои веќе беа спомнати а демек се “само за една вечер или да влезат како број“, другите момци даваат до знаење на сличен начин. Во принцип мажите ретко (читај скоро никогаш) не приоѓаат на девојка затоа што сакаат да имаат долга врска со неа. Запомни го тоа, полесно ќе ти биде.
Инаку, универзален систем за пуштање(да приметиш дека на некој му се свиѓаш) е насмевката на лицето кога е со тебе. Или, ако сте тинејџери, може и да се однесува како идиот. Значи комплетно обратно, а тоа е според мене затоа што се нервира дека те нема, а срам му е да ти се пушти па праи кретенски постапки.... хммм, со последниов пасус, може и да грешам. :helou: Можеби... ај добро.