M
Mario Gómez
Гостин
Леле све шо имам давам само Германија да ни се падне.
Не доста е бламажи со Андора, сега на ред е и Лихтенштајн да го прославиме или Луксембург. Какви резултати бележат последниве 2-3 години ништо чудно и со нив “да ја наместиме“Да и јас сакам најсилна можна група да ни се падне,бар да го полниме стадионон секое гостување !
Вака нешто би било топ.
1.Италија/Англија
2.Франција
3.Украина(Шева)
4..Шкотска
5.Македонија
6.Андора(оваа секако ни се паѓа нас,секогаш)
Ne zborime za drugi, zborime opsto kolku se realni barabanive, ne vikam deka nie ne sme so pravo vo 5ti ama realno gledano nekoi timovi se preceneti/potceneti, mislam helloooo Norveska sto 100 godini se nema kvalifikuvano za EP ili SP sea u prv baraban, nekoi od grupite nemaat smisla...Пред 8 години, колку и да беа..ние сме никој и ништо, не се гледаме сами, а збориме за други.
Sesirite se pravat spored rezultatite od poslednite 5 godini, taka da NE, NEMA VRSKA sto bea prvaci togas. Ako e taka sto bara Francija u vtoriot, i oni togas bea u prv i igraa u finale na svetsko itn? Ti mislis ako ednas napravat rezultat i od togas pa zasekogas u prv sesir ke bidat...Како нема бе кога во прв шишир од тогаш е па наваму,кој сакаш да ти падне кога си во прв шешир,Шпанија?
Чоек пак не ме сфаќаш шо сакам да ти кажам,они дигнаа рејтинг прваци на Европа,еве сега и Црна Гора еден циклус и оп во втор шешир.Е од овој момомент Црна Гора е има лесни противници во групите па ако е добра ќе си го држи местото ако не пак назад.Грците заслужуваат или не,секој циклус се 1 или 2.Еднаш стегни се и после уживај.Истиов пример и со Работнички е,ги тепаше на времето Дебрецен не знам кој,играше со Ливрепул,БОлтон,Лил и сега си ужива со аматери во првите кола.Ne zborime za drugi, zborime opsto kolku se realni barabanive, ne vikam deka nie ne sme so pravo vo 5ti ama realno gledano nekoi timovi se preceneti/potceneti, mislam helloooo Norveska sto 100 godini se nema kvalifikuvano za EP ili SP sea u prv baraban, nekoi od grupite nemaat smisla...
--- надополнето: Jul 22, 2011 9:03 AM ---
Sesirite se pravat spored rezultatite od poslednite 5 godini, taka da NE, NEMA VRSKA sto bea prvaci togas. Ako e taka sto bara Francija u vtoriot, i oni togas bea u prv i igraa u finale na svetsko itn? Ti mislis ako ednas napravat rezultat i od togas pa zasekogas u prv sesir ke bidat...
I ne rekov deka nejkam oni da se padnam, komentirav samo deka ne zasluzuvaat da bidat u prv sesir, taka da ne ti trebase toa smajlito...
За кого ќе навијаш ??Леле све шо имам давам само Германија да ни се падне.
За Германија.За кого ќе навијаш ??