- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Ајде темава под клуч, и онака само за билдање постови служи.
За кого навиваш ако смеам да знамЈас ретко пишувам на форумов за фудбал, ама не значи дека не го следам и не го сакам. Малце забегав со постов, не е она во право, ама не си ни ти.
Иако на ова дерби ја поддржувам Барса отсекогаш, би кажал дека тие кои се бунат за таа ситуација се во право во некоја рака. Ти си судија и ваљда подобро знаеш, ама мое видување е дека тука треба да се свири офсајд затоа што да не бил таму играчот на Барса кон кого првично е упатена топката, играчот на Реал ќе немал потреба од таква панична интервенција (мораше да интервенира затоа што кога е во поле не може да биде сигурен дека играчот на Барса е во офсајд) туку ќе можел да му ја остави топката на Касиљас. Паничната интервенција директно влијаеше на голот неколку секунди подоцна.Во такви ситуации да се крени оффсајд е релативна работа...донекаде се и во право фановите на реал Мадрид дека се крева офсајд во такви ситуации, но сепак тоа зависи дали играчот каде што му е доделена топката му смета на одбранбениот играч кој ја исфрла топката......во оваа ситуација не му смета во никој случај(иако му е доделена на играчот во офсајд) што значи дека помошникот изреагира правилно и ситуацијата е чиста!
БарселонаЗа кого навиваш ако смеам да знам
Знаеш, има и многу вака кои зборат на памет како тебе. Најди ги моите постови пред натпреварот и после натпреварот, па после можеш комотно да ме анализираш колку сакаш. : )Не се секирај ти за нас,се радуваме ние....Е да,ги повикувам,затоа што веќе преку таквото ми е од такви ДЕГЕНСКИ постови на форумот, а не само од навивачите на РМ туку и од други. А можеби и самиот се најде во тоа „повикување“ па и вака револтираш. Зошто вака не реагираше при тие дегенски постови пред мечот ? Ги имаше многу,ако беше така праведен како што викаш.... Има многу такви како тебе кој се прават многу умни овде на форумот. Пред да почне некој меч едно кажуваат,а после мечот друго кажуваат и честитаат и ни кажуваат како сме биле најјаки ова она.
Извини ама тоа е.....
Јас не реков дека сигурно и ти си едниот од нив,реков можеби,зошто не можам да пребарам цел ден пост од тебе дали си таков или не.Зошто реагираше за мојот пост а никако да реагираш за нивните постови? Зошто ? Ајде јас паднав на провокациите на реаловци,а зошто ти падна на мојата ? Значи : ти си тој кој е револтиран, а не јас .Знаеш, има и многу вака кои зборат на памет како тебе. Најди ги моите постови пред натпреварот и после натпреварот, па после можеш комотно да ме анализираш колку сакаш. : )
Очигледно е овде кој е револтиран, тоа си ти, зашто си потпаднал на провокациите од "реаловци", дотолку што мораше да ги наречеш дегени.
Ај не лажи, Фабрегас е од Арсенал. Кај нас се изгради како играч и доби слава. Да останеше во барса сега ќе носеше торби и сокови во собелкувална!Of the 14 players who played in the Clasico for Barça, 9 came up through the youth ranks: Valdes, Puyol, Pique, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi and Pedro. Of the 14 used by Madrid, only one, Casillas
Овој Фабрегас се изгради кај вас ????Ај не лажи, Фабрегас е од Арсенал. Кај нас се изгради како играч и доби слава. Да останеше во барса сега ќе носеше торби и сокови во собелкувална!
Ти го разбираш зборот/зборови through the youth ranks ???????Ај не лажи, Фабрегас е од Арсенал. Кај нас се изгради како играч и доби слава. Да останеше во барса сега ќе носеше торби и сокови во собелкувална!
хаххахахаххахаххахахаххахаахДобро бе, како може после натпреварот да гласаат, стварно не ми е јасно.