Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона (1:3)

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    308
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
natprevarot pocna so 1 0 za real i supacite ne znaeja da ja zacuvaat prednosta:)
naredniot natprevar ke pocne so 0 2 za real i belki taka ke znaat da ja zacuvat prednosta i da pobedat konecno,da se poraduvaat i oni malku :D

Процени самиот. :)

YlkND.jpg
vts.gif

Кој го тераше играчот на Реал да ја пресече топката? Јас сум сигурен дека ќе беше свирен офсајд да поминеше топката.
Ако идеме по оваа логика, тогаш и голот на Шпанија во финалето беше нерегуларен.

1. Додека е Мурињо тренер, Реал нема да ја победи Барселона, поради неговата ароганција, потценување и немање мадиња.
  2. Кога Реал Мадрид сега не ја победи Барселона, во наредниве 10 години не очекувајте ниту доминација, ниту победа, цела багра резерви(Бартра, Делофеу, Тиаго, Монтоја и уште многу други) доаѓаат на сцена и ќе се апла јаки, да не правам споредби со Чави и Иниеста.

cestitki za barsa pokazaa golem duh hrabrost i srce vo ovoj duel so toa spored mene veke ja svrtija sezonata vo nivna korist, barem psiholoski mislam deka sega barsa e vopodobra psihicka sostojba na murinjo mu mu preporacuvam i ako se pravi strateg deka vrska nema nekako premnogu japotcenil barsa , i mu poracuvam uste nesto ne postoi klub koj ja porazil barsa a ne igral so 10 igraci zad centarot edinsveniot nacin e toj i murinjo na tokmu na toj nacin ja dobi barsa so inter , presing protiv barselona e ednakvo na cukanje na glavata v stis

Само за инает на Алфа од денеска:
Ќе пијам само Синалко
Ги откажувам Т-Мобајл, се префрлам на One
Никогаш нема да возам Киа и нема да влезам во Еуростандард банка.

Е*ате тоа ропаците тешки, човек фудбал да неможе вчера на раат да изгледа, па уште и на 2 минути сликата им замрзна, проблеми на релација Скопје - Мадрид. Одете убијте се бе, златен Спортклуб од догодина, ни да се замараш со македонски телевизии ни ништо.

Гвардиола одби да им честита триумф у Копа дел Реј... и сеа шо !?
Абе ајде....

Им честита на победата од прес конференцијата и се поздрави со сите на клупата освен со Мурињо зашто Мурињо се праеше глуп и истрча да слави без да се поздрави.

Што требаше да направи? Да излезе со играчите на Реал, да облече нивни дрес и да слави додека го примаат трофејот?

Само за инает на Алфа од денеска:
Ќе пијам само Синалко
Ги откажувам Т-Мобајл, се префрлам на One
Никогаш нема да возам Киа и нема да влезам во Еуростандард банка.

Е*ате тоа ропаците тешки, човек фудбал да неможе вчера на раат да изгледа, па уште и на 2 минути сликата им замрзна, проблеми на релација Скопје - Мадрид. Одете убијте се бе, златен Спортклуб од догодина, ни да се замараш со македонски телевизии ни ништо.

zal mi e za vas decki stvarno, Dreambox mu e majkata :)

za boldiranoto, sekade se zamrznala slikata

Касијас да игра на местото на Валдез тешко дека ќе ги победи некој.
Најслаб играч у Барса е.
Иниеста е играч кој има најдобра контрола на топката.
Константет во големи натпревари.
Како што некој пиша, Мурињо само со сите у одбрана има шанса да извади поволен резултат против Барса.

јесте дека има машки кои се шминкаат и женски кои гледаат фудбал. вие гледате, а неможе да ми се праете стручњаци тука кога гледате фудбал од вчера

Врска ти нема постов, не го претерувај, па и ти. До кога гледањето и сакањето фудбал од страна на девојките ќе биде табу? Јас ретко пишувам на форумов за фудбал, ама не значи дека не го следам и не го сакам. Малце забегав со постов, не е она во право, ама не си ни ти.

Иначе, песна која може да биде хит на момците од Реал Мадрид... :D

Mала шала... :)

Кој го тераше играчот на Реал да ја пресече топката? Јас сум сигурен дека ќе беше свирен офсајд да поминеше топката.
Ако идеме по оваа логика, тогаш и голот на Шпанија во финалето беше нерегуларен.
Чист офсајд е ова.Во продолжение на акцијата да стигнеше топката до играч на Реал Мадрид да не се свирне и да почитува предност,а вака директно оди во нозете на Чави,мора аситентот да сигнализира офсајд,катастрофална грешка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom