Јак профилАко изгуби Барселона побарајте да ми го избришат профилов
Аман бе ?! Па до оној дел каде дадов мое видување за натпреварот, што имаше потценувачко и навивачко ? Што не е точно од таму ? Ако не беше тоа точно што го пишав, дека Барселона не е таа на која се навикнавме, немаше да биде +6 на табела, и Барселона да кикснува против тимови како Гетафе, тимови кои до минатата сезона им беа мачкина кашлица.Премногу навивачко отворање на темата и премногу потценување на противникот од газдата на темата.
LOLМурињо, Роналдо, Каљехон, Рамос, Марсело.
Го имам гледано на повеќе утакмици, и кога играше во Гетафе.LOL
Ако го имаш Каљехон барем една утакмица гледано, ја го сечем. Па уште егоистичен бил
А?? Да да, сега ти поверував дека многу си го гледал. УживајГо имам гледано на повеќе утакмици, и кога играше во Гетафе.
Навистина не знам зошто се палиш, ова е лично мој став, а и контра-аргументот ти е тапа.
Остани ми со здравје, поздрав
Барса е еден од двата најдобри клуба у свет. Страв се стварно. И немав ништо против нив и покрај тоа што навивам за Реал. Меси е најбољи играч моментално, според мене,и тој ми беше ок ама толку го имам замрзено миџитот....дигнат арогантен створ,бетер од Роналдо е. Тепаа прошливе сезони, играа "боље". Ама ај да видиме од поблиску како. Ова е само од дуели со Мадрид, како е на другите утакмици ме брзи да ставам.
Ај миџитов прв.
Другиот аргентинец ( беше свирнато фаул од Роналдо!-комедии)
Црвениот на Пепе
За Бускетс не важат правила?
Истиот
За ова Роналдо го изругаа
И гратис
Адебајор интервју
Дај Боже да има фер играње и фер судење у сабота, па да видиме стварно кој е боље.
Го имам гледано на повеќе утакмици, и кога играше во Гетафе.
Навистина не знам зошто се палиш, ова е лично мој став, а и контра-аргументот ти е тапа.
Остани ми со здравје, поздрав
Ај да ја споделам со вас ја најдов на Facebook
Истата слика ја очекувам и во сабота