Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона (1:3)

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    308
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 декември 2010
Мислења
168
Поени од реакции
77
Ако изгуби Барселона побарајте да ми го избришат профилов ;)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Премногу навивачко отворање на темата и премногу потценување на противникот од газдата на темата.
Аман бе ?! Па до оној дел каде дадов мое видување за натпреварот, што имаше потценувачко и навивачко ? Што не е точно од таму ? Ако не беше тоа точно што го пишав, дека Барселона не е таа на која се навикнавме, немаше да биде +6 на табела, и Барселона да кикснува против тимови како Гетафе, тимови кои до минатата сезона им беа мачкина кашлица.

Тоа подоле си е мое мислење на натпреварот, исто како што некои пишаа дека Барса ќе тепала 1 - 3, 0 - 4, итн..

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
мечевите од Суперкупот на Шпанија пред почетокот на сезоната дадоа едно сосема ново светло на тимот на Мурињо. во двете средби Реал одигра храбро и за првпат во последните неколку години ја надигра Барса и во двата натпревари,но Каталонците имаа малку повеќе среќа и секако МЕСИ.

сигурно на Барса ќе и биде потешко зошто тимот го нема постигнато риамот со кој играше последните неколку години,причини воглавно повредите,а со тоа дојдоа и разните комбинаторики на секој меч,додека кај Реал немаше поголеми проблеми досега и на Мурињо одлично му течат плановите (барем до сабота :icon_mrgr: )

неблагодарно е да се прогнозира овој меч,само се надевам да нема безпотребни “колежи“ од реаловци,па да може да се изигра еден прекрасен натпревар на најголемото дерби во светот - нека победи подобриот !

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Барса е еден од двата најдобри клуба у свет. Страв се стварно. И немав ништо против нив и покрај тоа што навивам за Реал. Меси е најбољи играч моментално, според мене,и тој ми беше ок ама толку го имам замрзено миџитот....дигнат арогантен створ,бетер од Роналдо е. Тепаа прошливе сезони, играа "боље". Ама ај да видиме од поблиску како. Ова е само од дуели со Мадрид, како е на другите утакмици ме брзи да ставам.

Ај миџитов прв.

Другиот аргентинец ( беше свирнато фаул од Роналдо!-комедии)

Црвениот на Пепе

За Бускетс не важат правила?

Истиот

За ова Роналдо го изругаа

И гратис
Адебајор интервју

Дај Боже да има фер играње и фер судење у сабота, па да видиме стварно кој е боље.

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
исти се и фудбалерите и навивачите на барселона..живи пички...само плачат...

Член од
10 август 2010
Мислења
323
Поени од реакции
138
Ова ке биде утакмица уууу:) Голови очекувам а и пред се фер плеј и фер судење што е најважно за натпреварот

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^ ова е некој друг Масчерано....не беше ваков во ЛФЦ....

Он: победа на Реал.....

A

Auditore

Гостин
LOL :pos::pos::pos::pos:

Ако го имаш Каљехон барем една утакмица гледано, ја го сечем. Па уште егоистичен бил :pos:
Го имам гледано на повеќе утакмици, и кога играше во Гетафе.
Навистина не знам зошто се палиш, ова е лично мој став, а и контра-аргументот ти е тапа.
Остани ми со здравје, поздрав :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Навистина не знам зошто се палиш, ова е лично мој став, а и контра-аргументот ти е тапа.
А?? Да да, сега ти поверував дека многу си го гледал. Уживај ;)

Барса е еден од двата најдобри клуба у свет. Страв се стварно. И немав ништо против нив и покрај тоа што навивам за Реал. Меси е најбољи играч моментално, според мене,и тој ми беше ок ама толку го имам замрзено миџитот....дигнат арогантен створ,бетер од Роналдо е. Тепаа прошливе сезони, играа "боље". Ама ај да видиме од поблиску како. Ова е само од дуели со Мадрид, како е на другите утакмици ме брзи да ставам.

Ај миџитов прв.

Другиот аргентинец ( беше свирнато фаул од Роналдо!-комедии)

Црвениот на Пепе

За Бускетс не важат правила?

Истиот

За ова Роналдо го изругаа

И гратис
Адебајор интервју

Дај Боже да има фер играње и фер судење у сабота, па да видиме стварно кој е боље.

Ќе го цитирам Филе:
“Ние бевме и сеуште се трудиме да бидеме најфер и најпоштената екипа на планетата, но, гледаш? Чувствуваш?“

Yeah, right. :cool:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Па да, егоистичен е...

... Гранеро. :pos:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.717
Поени од реакции
22.866
Ај да ја споделам со вас ја најдов на Facebook