Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона (1:3)

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    308
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Ај да ја споделам со вас ја најдов на Facebook

Истата слика ја очекувам и во сабота

Абе се можеш на нет да најдеш.
Ако ставам јас линии у правец Тиаго значи сите у него оделе?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Фатен безвеза момент, кога од една страна топката се префрла на друга. Баш тука се нашол Меси, и сега демек цел тим на Меси само иде. Со какви глупости се занимавате немоем да веруем. Ај дете од 10 године ќе се напали на сликава, ама другиве тешко.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
^ Фатен безвеза момент, кога од една страна топката се префрла на друга. Баш тука се нашол Меси, и сега демек цел тим на Меси само иде. Со какви глупости се занимавате немоем да веруем. Ај дете од 10 године ќе се напали на сликава, ама другиве тешко.
Абе се можеш на нет да најдеш.
Ако ставам јас линии у правец Тиаго значи сите у него оделе?
А на оваа кај се линиите :)

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
А на оваа кај се линиите :)

Што ти е целта? Прочитај ми го првото мислење, Меси е у блага предност у однос на Роналдо за најбољи играч , според мене, Али најбољи е фотошоп,убедливо.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Малце покасно да си кажам шо си имам и јас ( дали интересирало некој или не без коментари :D )

Прво да разјасниме (ќе се пронајде сам) никот е затоа што ја мразам барса и не го негирам тоа, второ 99% се заебавам на форумот и 1% може да се најде нешто озбилно како ова подоле.

За Ел Класико, фаворит според мене нема, Реал е во страшна форма и има помал притисок, +6 и секако дека полесно за нијанса влегува на тревата, Барса иако имаше несватиливи кикосви барса си е барса која може со потег да реши се ( чави иниеста ), но сепак мислам и сакам нормално Реал да победи и дека ќе го оствари тоа сум речиси убеден од проста причина што се во подобра форма ако може да се каже со помал притисок и домашен терен.
Нема да типувам (резултат) пошто не ми иде тоа, само тип 1 :D

До Троловите од другиот рид (со исклучоци) не ме цитирајте неам намера да се расправам.

Нека подеди подобриот т.е Реал Мадрид.:love:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
исти се и фудбалерите и навивачите на барселона..живи пички...само плачат...
Точак !!!

Вашето тролче тони почна со сликиве :icon_lol:
А тој вашиот трол Clen 7 што прави?Поголем точак и од Точакот се прави. Ако почниме сите со по 10 видеа како што има направено тој не знам каде ќе оди темава,зошто не реагираш за него ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom