Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона (1:3)

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    308
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

А не беше таков во Милан.
Што ти прави Мурињо:гомце:

Член од
13 февруари 2008
Мислења
231
Поени од реакции
160
CR7 нека научи да игра на големи утакмици, па да прави споредби со Месси. Добра утакмица и заслужена победа.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Се гледа нивото на кое игра барселона дека е далеку далеку послабо од она што го играше минатите сезони ... Ова можи да е чиста тактика на Мурињо затоа што има 3 бодови предност а и несака плановите и стратегиите да ги открива од сега ...
Убеден сум дека реал оваа година ќе ја победи во сите останати дуели и покрај овој несреќен пораз !
itstimetostoppostingCat.jpg

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Slaba partija na Barca? Dominacijata bese ocigledna posebno vo vtoro Real dozvoli Barca da si ja igra svojata igra i potpadna vo nea druga rabota se Pepe Marcelo i Koentrao ocaj i patetika da brkase Barca 5 gola ke gi stignese. Murinjo nadmudren x2.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Јас се разочарав кога коментаторов кажа дека Реал за Коентрао платили 30 милиони.

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Da , da nesaka mourinho da pobedi , jas mislam deka da sakase ke bese 5-0 ama nesaka covekot sto da se pravi (n)
Да не се мешам многу оти и не сум фан на реал ни на барца ама ташаците ми ги пукнавте .... Следува допрва она што најмногу ќе ве боли затоа сега драпај колку сакаш... и .!. ме боли ви покажавме на Сан Сиро што е фудбал !!!

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Уште ќе лечите комплекси бе задриѓани? Уште не сте на ниво да играте против Барселона, и да секогаш пред натпревар ќе ги згазиме.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.643
Не е можно ова значи...
Неможам да поверувам како може Реал да биде толку супериорен со другиве тимови, а против Барса како и секогаш да не одиграат ништо.
Буквално криење на топка, ниту една изиграна акција, многу ме разочараа...
Барса изигра рутински. Дури не се ни испотија...
Среќа што Пеп се заебаваше со другине тимови со идиотски посатви на терен, иначе сега веројатно Барса ќе бегаше некои 5-6 поена...
На реал му останува да стегне заби и на другите мечеви да победува, пошто и нас Ноу Камп нема теротески шанси да дојдат до бод, а камоли три...
Ќе биде занимливо порвснтвово...

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258

А не беше таков во Милан.
Што ти прави Мурињо:гомце:
Сакаше да ја подаде на Роналдо , ама у тој момент судијата истрча накај Пиќе и го удри Чави, ама секако Мурињо му рече така да прави:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom