thisisnoizy
Good things take time
- Член од
- 29 јули 2010
- Мислења
- 2.010
- Поени од реакции
- 2.043
Па бе, аеее
А за кој црн тим навиваше ти?Ти бе барем не коментирај ... гледај да се пласираш другата година во куп уефа
Се гледа нивото на кое игра барселона дека е далеку далеку послабо од она што го играше минатите сезони ... Ова можи да е чиста тактика на Мурињо затоа што има 3 бодови предност а и несака плановите и стратегиите да ги открива од сега ...
Убеден сум дека реал оваа година ќе ја победи во сите останати дуели и покрај овој несреќен пораз !
Да не се мешам многу оти и не сум фан на реал ни на барца ама ташаците ми ги пукнавте .... Следува допрва она што најмногу ќе ве боли затоа сега драпај колку сакаш... и .!. ме боли ви покажавме на Сан Сиро што е фудбал !!!Da , da nesaka mourinho da pobedi , jas mislam deka da sakase ke bese 5-0 ama nesaka covekot sto da se pravi
Тим што ти го закачи многу пати па затоа го имаш овој ефект на смеењеА за кој црн тим навиваше ти?
Сакаше да ја подаде на Роналдо , ама у тој момент судијата истрча накај Пиќе и го удри Чави, ама секако Мурињо му рече така да прави
А не беше таков во Милан.
Што ти прави Мурињо
Не знаат шо е квалитет, а видат некој добро изигра и ајде наш е 30 мил ќе дадемеЈас се разочарав кога коментаторов кажа дека Реал за Коентрао платили 30 милиони.