Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона (1:3)

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    308
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.717
Поени од реакции
22.862
Тешко вас на паметот..јас не ги гледам така работите..ако сака и гркинка нека е ако има љубов меѓу нас ништо неможи да не спречи..оладете малце сепак ова е само спорт!:D
Остај ги, на нив само тепање, ќотеци и насилство им е во умот. :D
Иначе, Каранка на пресот изјави дека Реал ќе играат во формација 4-3-3. Ова значи дека ќе играат со тројца копачи во средина или пак само медиумски трик. Нормално, и да изкаже Мурињо е чист, тој не го кажал тоа, помошникот го кажал. :)

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Остај ги, на нив само тепање, ќотеци и насилство им е во умот. :D
Иначе, Каранка на пресот изјави дека Реал ќе играат во формација 4-3-3. Ова значи дека ќе играат со тројца копачи во средина или пак само медиумски трик. Нормално, и да изкаже Мурињо е чист, тој не го кажал тоа, помошникот го кажал. :)
Медиски трик,утре Кака у 1 тим. :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
У принцип сум неутрален ама овој пут ќче навивам за реал, жал ми е више време е и они да победат еднаш у првенство :)

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ај одморете малку од тресење зелени...

http://on.net.mk/sportal/fudbal/borba-za-najubavata-devojka-vo-el-klasiko
Меси девојка имал ?
http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=E82CB607ABC1A44E9227A858FFF9D252
Сега се ми стана јасно :D.Додека Роналдо троше енергија на неговата девојка , Меси игра фудбал.Добро што размислил и на поимот татко.
Патем и се препознава дека му е девојка ,негов стил :D.Само да не е повисока малце од него :)

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ке биде интересно, реал можеби на хартија е фаворит, а ко што може и овде да се виде и во анкетава се фаворизира, али на терен ке се види кој е кој, дали ке ја оправда таа улога е знак ?.
Мој тип е победа на БАРСА.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Уште малку и со двотретинско мнозинство ќе ја добиеме анкетава, нема потреба од коалицирање со тие од „нерешено“. :icon_lol:

Свршија работа наполитанките и локумот. :pos:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Анкетава страшна ви е :).Колку само сонови ќе пропаднат после Ел Класико :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само да предупредам дека кој ќе добие излив на нервоза у сабота и ќе се служи со непристоен речник, од прва ќе одмара недела дена. Се жалевте у темата за Примера ред дека немало пред некое време, ај сеа да видиме со ред како ќе биде :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom