- Член од
- 29 декември 2020
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Дали постои ПДФ верзија од Големата Вода - Живко Чинго го превртев цел интернет но ја нема нигдека ако некој ја најде нека ми ја испрати потребна ми е
Дали постои ПДФ верзија од Големата Вода - Живко Чинго го превртев цел интернет но ја нема нигдека ако некој ја најде нека ми ја испрати потребна ми е
За ЛОтР можеш да најдеш тука и имаш линк до страната на дечкото. Книгите, мислам, ги нема преведено, но преведувал нешто друго.Здраво дали некој доколку има некоја од овие книги на македонски во пдф
Господар на прстените
Хобит
Хари Потер во издание на Арс ламина би сакал да ми ја прати
Ви благодарам
Ти благодарам за информациитеЗа ЛОтР можеш да најдеш тука и имаш линк до страната на дечкото. Книгите, мислам, ги нема преведено, но преведувал нешто друго.
ХП. Првиот дел е слободен превод, а последниот на Младинска, ги имаш по групите на фб. Можеш да Гуглаш. Изданијата од Арс Ламина во пдф форма ги нема. Знам дека се скапи и знам дека старите изданија ги нема веќе во продажба, па дури ни на старо. Но пдф ги има на српски јазик.
Јас ги купив ЛОтР на старо за 200 ден по книга. Целиот комплет го имаш и во Матица, но чекај солиден попуст. Едно време беше 500-600 ден. Хобитот исто можеш да го најдеш на старо, има неколку изданија. Овие книги пдф на македонски јазик тешко дека ќе ги најдеш.
Не е лажна.do sega koristev b-ok.cc so najmnogu izbor za simnuvanje e-knigi.
denes ne mi otvara. nekoja druga strana slicna na nea so golem izbor na novi knigi?
lazna trevoga - ok e sega
togas bese lazna, prorabote na kratko, posle ja dokrajcija. sega nematНе е лажна.