чекај после втори колоквиум уште е рано е сега може ке ти се придружимеАбе сите сте положиле, кој ќе ми прави друштво на испитиве
чекај после втори колоквиум уште е рано е сега може ке ти се придружимеАбе сите сте положиле, кој ќе ми прави друштво на испитиве
Ако ти е заостанат предметот од лани, во читална си, од 12:15. Од низи и редови, до линеарна алгебра.[/Q
А како е терминот за полагање математика тие што им е заостанат се сите од 12:15 или ...на друг начин се групирани.. :salut:
Незнам од кај сум слушнал јас 45, грешка сум бил изгледа.колега увек се спушта! али на предавање рече дека нормална е 51, али мислам дека бар на 41 ке ја спушти-така да congrats!
Е колега јас не те оставам:salut: :pos2:Абе сите сте положиле, кој ќе ми прави друштво на испитиве
Ахх има уште некој со 50.8 не сум само јас...Е за 0,2 да си паднеш е врвот!!Јас имам 50.8 поени. :icon_frow
Само 160!?!?! Кој ги броел, свака му част..хаха...А ова положениве со граница 51, така?epa od 940 dusi samo 160 polozile, mislam deka mora da ja spusti barem 5-10 poeni
Истите се.Kolega,neam poim koi temi treba da se ucat,inace i mene mi e ostanat od minatata godina.Dali istite temi gi imame za polaganje i nie i tie sega sto se prva ili ima nekoja razlika?Deka nemam nikakvi informacii vo vrska so matematika,pa ako znaes neso kazi))
Како што видов според број на индекс, од 50??? до 533?? сите сте во читална. Бидејќи ти е заостанат од лани, претпоставувам дека бројот на индекс ти е 52???.Ако ти е заостанат предметот од лани, во читална си, од 12:15. Од низи и редови, до линеарна алгебра.[/Q
А како е терминот за полагање математика тие што им е заостанат се сите од 12:15 или ...на друг начин се групирани.. :salut: