Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ЗНае некој како се полага утре математика. Простории и студенти? Од каде до каде што е, како е?

Ај некој ве молам ако знае основи на маркетинг поточно што да се учи ако може да пише за прв колоквиум??? фалаа однапредд :)

знае некој кога ке има менаџмент резултати на фак. и дали ке има на интернет?
Ќе има истакнато резултати накај 2, 2:30 ч. ама само на факултет, на интернет нема да има. така кажа асистентот.

Еееее значи во вторник првпат ќе посакам да сум машко изгледа :kesa:....... И тоа за да поминам на колоквиум, оти професорот е малце заманат :tapp:
И само уште ова прашувам и ќе одам да си го мачам мозочето уште малце со некоја задачка :) По колку поени се задачите, а по колку прашањата?

3 задачи по 12 бода и 3 прашања по 3 бода.

Кај 3 часот ке знаеме сите што сме направиле
Освен ако среќата била премногу на моја страна денес, па може Шуклев и на 20 да ја симне границата, инаку ништо не знаев:kesa::pipi:Туку ќе сака ли некој што ќе иде на факултет да види резултати и за мене. Чисто онака да си знам:pos2:

--- надополнето ---

И да. Во случај на чудо, заинтересираните ќе ги частам :baeh:

А ќе има ли на страната на факултетот резултати ??

Aко оди некој до факултетот ке сака да види и за мене ?

Zemi uci be vnuce i ne tuku prasuvaj za matematika,hahahahaha:P:):):):):):)))))))

Вујче STFU. Прашуем бе сакам да знам, не мора да ме цитираш иако го очекуев ова од тебе. Планирам да идам, ама пошо никој не знае, не е проблем. Ќе идам сеа натаму, па ќе остаиме некоја информација тука одкога ќе се вратам.

ke moze li nekoj da mi kaze delovna etika kako ke bide dali na zaokruzuvanje li....???

ЗНае некој како се полага утре математика. Простории и студенти? Од каде до каде што е, како е?

Ако ти е заостанат предметот од лани, во читална си, од 12:15. Од низи и редови, до линеарна алгебра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom